Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Geniu - witaj
U ciebie jak w raju.. , a te lilie.. ... Ja tylko na sekundę , kwitły 2 liliowce od Ciebie , Boskie mają jeszcze pączusie , zobacz do mnie.... i irysek.. i teraz kwitnie lilia zółta w brązowe kropeczki... :P .
Będę dopiero w poniedziłek
.
Pozdrawiam

U ciebie jak w raju.. , a te lilie.. ... Ja tylko na sekundę , kwitły 2 liliowce od Ciebie , Boskie mają jeszcze pączusie , zobacz do mnie.... i irysek.. i teraz kwitnie lilia zółta w brązowe kropeczki... :P .
Będę dopiero w poniedziłek

Pozdrawiam
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Artur cieszę się że liliowce i lilie ode mnie też Ci już kwitną w przyszłym roku zakwitną wszystkie .
Witaj Piotr mnie specjalnie lilie martagon się nie podobają ,ale kupowałam 3 kolory no i oczywiście jest tylko jedna za nią były pewnie jakieś inne . Jednak bardziej podobają mi się
lilie o dużych kwiatach .
Genia
Witaj Piotr mnie specjalnie lilie martagon się nie podobają ,ale kupowałam 3 kolory no i oczywiście jest tylko jedna za nią były pewnie jakieś inne . Jednak bardziej podobają mi się
lilie o dużych kwiatach .
Genia
- e-genia
Małgosiu tak samo kupowałam w sklepie ogrodniczym Landyni okazały się zwykłymi czerwonymi dobrze że jeszcze kupowałam z internetu i dzięki temu mam .
Ale za tamte nie gniewam się bo mam równie piękne a nazwa dla mnie nie ma tak dużego znaczenia .
Choć jak ustalisz nazwę to daj znać dobrze też sobie gdzieś zapiszę .
Genia
Ale za tamte nie gniewam się bo mam równie piękne a nazwa dla mnie nie ma tak dużego znaczenia .
Choć jak ustalisz nazwę to daj znać dobrze też sobie gdzieś zapiszę .
Genia
- e-genia
Witaj Grzesiu to Ci bardzo współczuję zdaję sobie sprawę jak teraz wygląda ,pewnie płakać się chce, ja przeszłam coś takiego kilka razy ,ale w tym roku jakoś mam szczęście .Grzesiu pisze:Witaj Geniu mam Landini i jest piękna choć ma małe kwiatki jakieś![]()
Ale może to w pierwszym roku takie ma.........
Geniu moja działka dziś była pod wodą
Grzesiu moje Landini mają duże kwiaty. Przed chwilą wróciłam z ogrodu, popryskałam roślinki środkiem grzybobójczym .
- e-genia
Grzesiu nie płacz tak za nami bo za tydzień znowu Ci się zjedziemy teraz na dłużej ha,ha,haGrzesik pisze:Geniu, minione dni były niesamowite, spotkanie i cząstka forum w domu to jest coś czego już mi bardzo brakuje![]()
Grześ, a rybki z oczka Ci nie uciekły? ;)Grzesiu pisze: Geniu moja działka dziś była pod wodą
,oczywiście żartuję ,ale mnie też Was brakuje .
Genia