Kolorowy ogród Geni -Cz.7
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Kochana Siostrzyczko musisz w stopce sobie wpisać nowy watek, bo wciąż Cię szukam
Gieniu jestem szczęśliwa że mogłam Cię poznać, już wielokrotnie pisałam ale napiszę jeszcze raz........
Jesteś przeuroczą, śliczną kobietą i masz przemiłego i przystojnego męża....ale z Was piękna para
Cieszę się że Gigusia mnie namówiła i pojechałam na to spotkanie
gdybym tego nie zrobiła to pewnie bym teraz pluła w brodę 

Gieniu jestem szczęśliwa że mogłam Cię poznać, już wielokrotnie pisałam ale napiszę jeszcze raz........
Jesteś przeuroczą, śliczną kobietą i masz przemiłego i przystojnego męża....ale z Was piękna para

Cieszę się że Gigusia mnie namówiła i pojechałam na to spotkanie

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu ,ja też się cieszę to samo myślę o Tobie .
Teraz się cieszę że się odważyłam na ten wyjazd ,
powiedz jak musiało by być cudownie gdyby jeszcze świeciło słońce .
Mój przystojniak też jest zadowolony z wyjazdu choć rozmowy o kwiatkach go nudzą ,ale stwierdził że super mam znajomych na forum .
Jolu jeszcze kiedyś na pewno wybierzemy się na takie spotkanie
Genia
Teraz się cieszę że się odważyłam na ten wyjazd ,
powiedz jak musiało by być cudownie gdyby jeszcze świeciło słońce .
Mój przystojniak też jest zadowolony z wyjazdu choć rozmowy o kwiatkach go nudzą ,ale stwierdził że super mam znajomych na forum .
Jolu jeszcze kiedyś na pewno wybierzemy się na takie spotkanie
Genia
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
GENIU ,ale się naoglądałaś tych ogrodów w realu .Miło jest później tu na forum oglądać ten sam ogród i porównywać ,albo myśleć w którym to ,czy tamto miejscu rosło .Fajniej się też pisze z osobami ,które się zna osobiście .Żałuję ,że tym razem nie mogłam przyjechać do Wrocka .Poprzednie spotkanie wspominam bardzo miło .Tak wiele osób mogłam poznać ,ale cóż może następnym razem się uda .
Twoje liliowce bajeczne ,moje lada dzień chyba zaczną rozkwitać .Z ,,cebul,, prawie wszystkie będą kwitły . :P
Twoje liliowce bajeczne ,moje lada dzień chyba zaczną rozkwitać .Z ,,cebul,, prawie wszystkie będą kwitły . :P
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Gieniu - cieszę się, że mogłaś poznać tak wielu forumowiczów i dobrze się bawiłaś w zacnym, życzliwim gronie
. Trochę zazdroszczę kilku znajomości z realu
.
Wybacz, że zostawiam tak marny ślad w Twoim ogródku, drugi dzień nie czuję się najlepiej. Obiecuję dłuższe posiedzenie gdy trochę stanę na nogi. Na razie!

Wybacz, że zostawiam tak marny ślad w Twoim ogródku, drugi dzień nie czuję się najlepiej. Obiecuję dłuższe posiedzenie gdy trochę stanę na nogi. Na razie!
- e-genia
Witaj Jolu ja też żałuję że Cie nie było ,poznałabym jeszcze jedną miłą osobę a tak trzeba czekać aż nadarzy się jakaś inna sytuacja .JolantaGraj pisze:GENIU ,ale się naoglądałaś tych ogrodów w realu .Miło jest później tu na forum oglądać ten sam ogród i porównywać ,albo myśleć w którym to ,czy tamto miejscu rosło .Fajniej się też pisze z osobami ,które się zna osobiście .Żałuję ,że tym razem nie mogłam przyjechać do Wrocka .Poprzednie spotkanie wspominam bardzo miło .Tak wiele osób mogłam poznać ,ale cóż może następnym razem się uda .
Jolu jak będzie ciepło i słonko zaświeci to liliowce Twoje też zakwitną .Moje z cebul słabo będą kwitły bo posadziłam je pod drzewami mają za mało słońca . No i nie rozrosły się są takie delikatne .
Genia
- e-genia
Wiesz Asiu sama jak fajne są takie spotkania .Aska pisze:Gieniu - cieszę się, że mogłaś poznać tak wielu forumowiczów i dobrze się bawiłaś w zacnym, życzliwim gronie. Trochę zazdroszczę kilku znajomości z realu
.
Asiu powiedz co Ci jest ,szkoda chorować tak latem kiedy tyle kwiatów w ogrodzie .Kuruj się i szybko wracaj do formy

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: