Kolorowy ogród Geni -Cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mateola
200p
200p
Od: 20 kwie 2008, o 12:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No ładne kwiatki - ja też dzisiaj byłam w Ogrodzie Botanicznym we Wrocławiu - i chyba jedną osobę z Waszych zdjęć widziałam w sklepie :D
Pozdrawiam - Małgosia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Grzesiu ja wcale nie czuję się zmęczona . Mam nadzieje że wszystko posadziłeś i się nie martw że ja nic od ciebie nie przywiozłam .
Jeszcze raz podziękuj swojej mamie .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj meteola mnie na pewno nie było dziś we Wrocławiu .
Genia
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Kochana Siostrzyczko musisz w stopce sobie wpisać nowy watek, bo wciąż Cię szukam :roll:

Gieniu jestem szczęśliwa że mogłam Cię poznać, już wielokrotnie pisałam ale napiszę jeszcze raz........
Jesteś przeuroczą, śliczną kobietą i masz przemiłego i przystojnego męża....ale z Was piękna para ;:92

Cieszę się że Gigusia mnie namówiła i pojechałam na to spotkanie :roll: gdybym tego nie zrobiła to pewnie bym teraz pluła w brodę :lol:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Geniu dziękuję.
Czekam na następne fotki. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jolu ,ja też się cieszę to samo myślę o Tobie .
Teraz się cieszę że się odważyłam na ten wyjazd ,
powiedz jak musiało by być cudownie gdyby jeszcze świeciło słońce .
Mój przystojniak też jest zadowolony z wyjazdu choć rozmowy o kwiatkach go nudzą ,ale stwierdził że super mam znajomych na forum .
Jolu jeszcze kiedyś na pewno wybierzemy się na takie spotkanie
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

GENIU ,ale się naoglądałaś tych ogrodów w realu .Miło jest później tu na forum oglądać ten sam ogród i porównywać ,albo myśleć w którym to ,czy tamto miejscu rosło .Fajniej się też pisze z osobami ,które się zna osobiście .Żałuję ,że tym razem nie mogłam przyjechać do Wrocka .Poprzednie spotkanie wspominam bardzo miło .Tak wiele osób mogłam poznać ,ale cóż może następnym razem się uda .
Twoje liliowce bajeczne ,moje lada dzień chyba zaczną rozkwitać .Z ,,cebul,, prawie wszystkie będą kwitły . :P
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

mateola pisze:No ładne kwiatki - ja też dzisiaj byłam w Ogrodzie Botanicznym we Wrocławiu - i chyba jedną osobę z Waszych zdjęć widziałam w sklepie :D
Monika 76 miała być dzisiaj w botaniku :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Gieniu - cieszę się, że mogłaś poznać tak wielu forumowiczów i dobrze się bawiłaś w zacnym, życzliwim gronie :wink: . Trochę zazdroszczę kilku znajomości z realu :wink: .
Wybacz, że zostawiam tak marny ślad w Twoim ogródku, drugi dzień nie czuję się najlepiej. Obiecuję dłuższe posiedzenie gdy trochę stanę na nogi. Na razie!
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

JolantaGraj pisze:GENIU ,ale się naoglądałaś tych ogrodów w realu .Miło jest później tu na forum oglądać ten sam ogród i porównywać ,albo myśleć w którym to ,czy tamto miejscu rosło .Fajniej się też pisze z osobami ,które się zna osobiście .Żałuję ,że tym razem nie mogłam przyjechać do Wrocka .Poprzednie spotkanie wspominam bardzo miło .Tak wiele osób mogłam poznać ,ale cóż może następnym razem się uda .
Twoje liliowce bajeczne ,moje lada dzień chyba zaczną rozkwitać .Z ,,cebul,, prawie wszystkie będą kwitły . :P
Witaj Jolu ja też żałuję że Cie nie było ,poznałabym jeszcze jedną miłą osobę a tak trzeba czekać aż nadarzy się jakaś inna sytuacja .

Jolu jak będzie ciepło i słonko zaświeci to liliowce Twoje też zakwitną .Moje z cebul słabo będą kwitły bo posadziłam je pod drzewami mają za mało słońca . No i nie rozrosły się są takie delikatne .
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aska pisze:Gieniu - cieszę się, że mogłaś poznać tak wielu forumowiczów i dobrze się bawiłaś w zacnym, życzliwim gronie :wink: . Trochę zazdroszczę kilku znajomości z realu :wink: .
Wybacz, że zostawiam tak marny ślad w Twoim ogródku, drugi dzień nie czuję się najlepiej. Obiecuję dłuższe posiedzenie gdy trochę stanę na nogi. Na razie!
Wiesz Asiu sama jak fajne są takie spotkania .
Asiu powiedz co Ci jest ,szkoda chorować tak latem kiedy tyle kwiatów w ogrodzie .Kuruj się i szybko wracaj do formy ;:168 ;:97
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

To różne ujęcia pierwszej rabaty liliowej starszej

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

A to rabata nowa powstała w tym roku
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu witaj :D Czytam ,że spotkanie udane.Oczywiście można się było tego spodziewać.Czytałam też ,że dziewczyny zachwycone Twoim m ,mają rację udał Ci się chłop na schwał. :lol: Zresztą sama wiesz.Rabata liljowa CUDO :shock: :!:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

No podoba mi się ta foto relacja. Ogród wygląda super.
Jak widziałem te fotki przed bramą to od razu sobie pomyślałem
że normalnie wycieczka zapaleńców tylko autobusu mi tam brakowało :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24

Post »

Oj Geniu , Geniu jakie piękne lilijki pokazujesz we wszystkich kolorach, w ogrodzie musi to pięknie
wyglądać. Liliowce też piękne , same rarytasy jak się rozrosną to dopiero będzie widok.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”