Tajemniczy ogród Joli i Adama
- jola1010
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ptaszki zachwycają każdego, a cena całkiem dobra.Beata T pisze:No to mnie załamałaś za taką cenę masz takie piękne ptaszki myślałam że o wiele drożej zapłaciłaśJolu ale cudny wiciokrzew no i nim też mnie zaraziłaś muszę go gdzieś poszukać .....pergole fajne pewnie już się po nich powojniki wspinają i będzie mostek łał
Wiciokrzew przepięknie pachnie i zamierzam obok kolekcji clematisów założyć kolekcję wiciokrzewów - Miejsca na pergole jeszcze wystarczy
Pergole na clematisy zamontowane pokażę innym razem.
A dzisiaj nowy mostek:

- tadeo
- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moi Drodzy.niedługo będzie Wam potrzebna kasa celem pobierania opłaty za zwiedzanie.W lipcu wybieramy się do Wojsławic do arboretum,jeżeli to po trasie to z przyjemnością wpadniemy jako jedni z pierwszych zwiedzających.Pozdrawiam tadeo
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
tadeo zwiedzanie?-
zawstydzasz nas.
Miło nam ,że tak uważasz ale wiesz jak to jest ,że na zdjęciach pokazuje się najciekawsze zakątki .Jednak wciąż jesteśmy w trakcie przerabiania ogrodu i przed nami wiele pracy. Mieszkamy 18 km za Jelenią Górą - chyba nie jest to po drodze z Rybnika - ale czemu nie? Zawsze można zmienić trasę. Sama oglądając piękne ogrody na forum wybrała bym się na wycieczkę do wielu z nich.
Pozdrawiamy Jola i Adam.

Miło nam ,że tak uważasz ale wiesz jak to jest ,że na zdjęciach pokazuje się najciekawsze zakątki .Jednak wciąż jesteśmy w trakcie przerabiania ogrodu i przed nami wiele pracy. Mieszkamy 18 km za Jelenią Górą - chyba nie jest to po drodze z Rybnika - ale czemu nie? Zawsze można zmienić trasę. Sama oglądając piękne ogrody na forum wybrała bym się na wycieczkę do wielu z nich.
Pozdrawiamy Jola i Adam.
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
No,no .Ta ogromna hosta jest przepiękna w ogóle to podobaja mi się te duże,sama ostatnio byłam u Tomgrocha i zakupiłam oczywiscie największe
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu faktycznie piękne clematisy pokazałaś,
, hosta gigant .Twój ogród jest cudny również ze względu na jego położenie.Zazdroszczę kamulców,chyba telepatia że do mnie zajrzałaś, bo ostatnio myślałam o Waszym ogrodzie.
Jestem w Twoich okolicach i rozglądam się w poszukiwaniu zaczarowanego ogrodu, ale jak dotąd nie widziałam.Czy Was nie zalało.?My wczoraj przemokliśmy okrutnie.

Jestem w Twoich okolicach i rozglądam się w poszukiwaniu zaczarowanego ogrodu, ale jak dotąd nie widziałam.Czy Was nie zalało.?My wczoraj przemokliśmy okrutnie.

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki