Róże w moim ogrodzie.
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję za foto Biedeimeiera,jest boski!Już się cieszę na sam widok,a jego sesja jakże odmienna od pąka.Bardzo mi się podoba,pójdzie do donicy na taras.Dziękuję!
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu - mój pierwszy pąk Biedermeiera też nie chciał się rozwinąć, potem okazało się, że zagnił.
Kilka pąków Piano - widzę, że róża się spodobała ale aparat u mnie nie łapie dobrze czerwonego.

Teraz mała sesja poświęcona katalogowym wręcz kwiatom Belvedere. Zapach mocny, kwiaty nie nadają się do wazonu.

Kilka pąków Piano - widzę, że róża się spodobała ale aparat u mnie nie łapie dobrze czerwonego.

Teraz mała sesja poświęcona katalogowym wręcz kwiatom Belvedere. Zapach mocny, kwiaty nie nadają się do wazonu.

-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzisiaj w realu widziałam Beidermeier,wielkie pąki,cudowne,nie kupiłam bo już czeka u cebie.Za to parę innych cudeniek trafiło do koszyka
.

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Gosiu.......śliczne LALKI
........moim zdaniem 100% młody W.Castle.......Leonardo ma wiecej płatków i inaczej rozwija kwiat........o kolorach na zdięciach napisano juz wiele
czy Agnes u Ciebie kwitnie?.......bo moja urosła sporo ale kwiat miała tylko 1.słownie JEDEN i to tylko na niskim pedzie
.......chyba muszę jej pogorszyć warunki ;:78
cmokasy

czy Agnes u Ciebie kwitnie?.......bo moja urosła sporo ale kwiat miała tylko 1.słownie JEDEN i to tylko na niskim pedzie

cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- Deirde
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aszka - tak, w tej szkółce kupowałam Herkulesa, jestem zadowolona z róż od nich, szybko i ładnie rosną.
Aguś - dzięki za informację, trochę się zdziwiłam jak podobne kwiaty z Leonardem mają do siebie, nawet zastanawiałam się nad wykopaniem Warwicka. Co do Agnes - u mnie miała 3 kwiaty, jeden usechł. Krzak robi się duży ale jesienią zostanie wysadzony do ogrodu mojej cioci, są tam potrzebne duże krzewy więc będzie pasował.
U nas było urwanie chmury, Poznań zalany, a ja strząsałam wodę z kwiatów róż, Lions-Rose i Belvedere ucierpiały najbardziej, w kwiatach Piano została cała woda, kwiat jest w kształcie miseczki więc jest problem z wylaniem. Najbardziej połamały się ostróżki.
Aguś - dzięki za informację, trochę się zdziwiłam jak podobne kwiaty z Leonardem mają do siebie, nawet zastanawiałam się nad wykopaniem Warwicka. Co do Agnes - u mnie miała 3 kwiaty, jeden usechł. Krzak robi się duży ale jesienią zostanie wysadzony do ogrodu mojej cioci, są tam potrzebne duże krzewy więc będzie pasował.
U nas było urwanie chmury, Poznań zalany, a ja strząsałam wodę z kwiatów róż, Lions-Rose i Belvedere ucierpiały najbardziej, w kwiatach Piano została cała woda, kwiat jest w kształcie miseczki więc jest problem z wylaniem. Najbardziej połamały się ostróżki.