Karolcia ja sama byłam w szoku, a dzisiaj malwa ma dwa kwiaty, rośnie jak na drożdżach, jeszcze raz dziękuję
Anitaaa u mnie jest piasek więc woda wsiąka, dzisiaj praży jest duszno pewnie będzie burza, działce jeszcze dużo do doskonałości, zdjęcia pokazują tylko wycinkowo kwiaty na niej rosnące, może za 5 lat będę mogła pochwalić się jej lepszym wizerunkiem.
Grażyko na pewno mam schowaną gdzieś etykietę z nazwą liliowca, ale wybacz mam taki bałagan w piwnicy nie znajdę, kupowałam go w zeszłym roku, jest wys. ok 50cm, kwiat duży do 15cm, na razie tylko tyle mogę napisać. postaram się poszukać, ale bez pomocy męża nie znajdę.
Jolu cieszę się ,że pooglądłaś żurawki, ale chyba powinnam im zrobć nowe zdjęcie, są po kwitnieniui po tych deszczach podrosły i przybyło im dużo nowych liści.
Gabrysiu ja nie jestem ta dobrze zorganizowana jak inni działkowcy, mam dobrą pamięć do nazw, ale bardzo krótką

nawet jak coś schowam to i tak nie pamiętam, a jak zaczynam szukać to wszyscy domownicy schodzą mi z drogi, bo zawsze jest na nich
od soboty jestem posiadaczką dwóch nowych odmian magaretek, siostra je kupiła na targu w Wadowicach

a tą mam już kilka lat ,ale powoli się rozrasta i jeszcze tyle razy była przesadzana

moja róża pnąca