W moim ogródeczku ... Halina,cz.2
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Halinko. Podpisuję się pod Danusią. Bardzo ładnie wyglądają różne zakamarki w Twoim ogrodzie. Piękny efekt piwonia na trawniku.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kochani, witam serdecznie 
Ewuniu, ślicznie dziękuję za identyfikację róż
Mariolu, Edytko, wokół piwonii różowej wbiłam trzy paliki i obwiązałam sznurkiem, nooo i zdało to egzamin. Natomiast obok małego krzaka piwonii wbijam palik z bambusa i przywiązuję do niego piwonie
Cynthia, Danusiu, Ado, ślicznie dziękuję za miłe słowa
Życzę miłego dnia

Ewuniu, ślicznie dziękuję za identyfikację róż

Mariolu, Edytko, wokół piwonii różowej wbiłam trzy paliki i obwiązałam sznurkiem, nooo i zdało to egzamin. Natomiast obok małego krzaka piwonii wbijam palik z bambusa i przywiązuję do niego piwonie

Cynthia, Danusiu, Ado, ślicznie dziękuję za miłe słowa

Życzę miłego dnia

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Halinko! Liliowce chętnie przyjmę. Z tych, co pokazywałaś (chyba 6VI) nie mam żadnego. A psiankę koralową już zapisałem dla Ciebie. Ona jest rośliną tarasową (w gruncie zmarznie).
Piękna ta bordowa piwonia z żółtym środkiem. Widzę, że piwonie z pustymi środkami wracają do łask, bo jeszcze niedawno, były same pełne. U mnie w starym ogrodzie tak jest do dzisiaj i jeszcze niedawno sądziłem, że nie ma piwoni niepełnych
Piękna ta bordowa piwonia z żółtym środkiem. Widzę, że piwonie z pustymi środkami wracają do łask, bo jeszcze niedawno, były same pełne. U mnie w starym ogrodzie tak jest do dzisiaj i jeszcze niedawno sądziłem, że nie ma piwoni niepełnych

-
- 100p
- Od: 21 cze 2009, o 17:02
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Jacku, ok liliowce dla Ciebie zapisałam w kajeciku, a z psianki koralowej niestety muszę zrezygnować skoro nie zimuje w gruncie
Jolllu Kochana, ja też nie dostaję powiadomień, ale już siedzę cichutko i nie zawracam głowy Moderkom i Adminkowi, mam nadzieję, że wszystko wkrótce wróci do normy
Ostatnio brakuje mi czasu, na Forum bywam dwa razy w tygodniu, tak więc mam straszne zaległości w odwiedzaniu ogrodów, Twojego też
Priam, nadrobimy zaległości
Wioluś, dziękuję za odwiedzanie mojego wątku ogrodowego i serdecznie zapraszam do siebie po roślinki
Mam nadzieję, że na naszym Forum założysz swój wątek ogrodowy i pokażesz swoje cudne ranczo
Lidziu, ślicznie dziękuję
Agnieszko Droga, dziękuję za miłe słowa
Muszę Ci powiedzieć, że z zakupionych w tym roku róż zakwitła "żółta cięta Lissabon" (tak pisało na opakowaniu) ... na czerwono

Dobrze, że chociaż środek ma żółty
Agnieszko, nasionka sasanek zebrałam dla Ciebie, a na nasionka orlików pełnych muszę jeszcze zaczekać
Ewuniu, dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa

Jolllu Kochana, ja też nie dostaję powiadomień, ale już siedzę cichutko i nie zawracam głowy Moderkom i Adminkowi, mam nadzieję, że wszystko wkrótce wróci do normy

Ostatnio brakuje mi czasu, na Forum bywam dwa razy w tygodniu, tak więc mam straszne zaległości w odwiedzaniu ogrodów, Twojego też

Priam, nadrobimy zaległości

Wioluś, dziękuję za odwiedzanie mojego wątku ogrodowego i serdecznie zapraszam do siebie po roślinki

Mam nadzieję, że na naszym Forum założysz swój wątek ogrodowy i pokażesz swoje cudne ranczo

Lidziu, ślicznie dziękuję

Agnieszko Droga, dziękuję za miłe słowa

Muszę Ci powiedzieć, że z zakupionych w tym roku róż zakwitła "żółta cięta Lissabon" (tak pisało na opakowaniu) ... na czerwono

Dobrze, że chociaż środek ma żółty

Agnieszko, nasionka sasanek zebrałam dla Ciebie, a na nasionka orlików pełnych muszę jeszcze zaczekać

Ewuniu, dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa