Madziu, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?magdala pisze:Jak sympatyczny Kłapouszek z Puchatkamagdala pisze:Pisałaś o mikołajku ,więc wywnioskowałam ,że jesteś ostolubna![]()

Ależ Małgorzato droga... gdzież bym śmiała i to tak publicznie???gorzata76 pisze:Madziu, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?magdala pisze:Jak sympatyczny Kłapouszek z Puchatkamagdala pisze:Pisałaś o mikołajku ,więc wywnioskowałam ,że jesteś ostolubna![]()
![]()
![]()
Czy ja wiem?magdala pisze:Ależ Małgorzato droga... gdzież bym śmiała i to tak publicznie???gorzata76 pisze:Madziu, czy Ty mnie przypadkiem nie obrażasz?magdala pisze:Jak sympatyczny Kłapouszek z Puchatkamagdala pisze:Pisałaś o mikołajku ,więc wywnioskowałam ,że jesteś ostolubna![]()
![]()
![]()
No to jaka postać bajkowa najbardziej Ci się podoba ( bo już wiem ,że nie Kłapouchy..![]()
)
Magda.
AniaDS pisze:że też u mnie wiewióry nie chcą się fotografować...
Aż wierzyć sie nie chce ,że taka róznica w pogodziesytuacja w miarę opanowana, choć nadal pada
Tak Madziumadziarynka pisze:Ładna ta ruda. Od razu uśmiech na mojej twarzy wznieciła)) Ciekawe czy czereśnie wcina również. Zdjęcie daglezji poproszę, bo zapachu to chyba nie da się jeszcze przesłać