Kolorowy ogród Geni -Cz.6
U mnie niestety muszą być zabezpieczenia - już poszło kilkanaście takich pięknych lilii o wysokości około 1,5 m mających po kilkadziesiąt kwiatów; piękne były...e-genia pisze:Witaj Piotrze ,pewnie że się doczekasz ,ja swoich lilii nie z zabezpieczam .
Moja druga rabatka nie jest tak imponująca jak ta .
Genia

- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Prześliczne lilie ,a te fotki z tyłu ogrodu ,to wyglądają jak nie u ciebie .Twój ogród kojarzy nam się z mnóstwem kolorowych roślinek ,a tam dużo miejsca,mało kolorków ,no i trawa .Wiem ,że i takie zakątki muszą być ,ale nie wiedziałam ,że u ciebie takie są .To chyba bardziej cieniste miejsca ,pewnie niedługo już będziesz podbierać tego nowego trawniczka na swoje cieniste chciejstwa . 

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki Marcin ,właśnie wróciłam z ogrodu znowu porobiłam zdjęcia ,uwielbiam to robić szkoda że mam taki marny aparat i zdjęcia są niezbyt ostre i jakby bledsze niż kwiaty w rzeczywistości.
Witaj Jolu tam z tyłu ten trawnik musi pozostać a hosty i tak tam rosną .
Piotr mnie te lilie też zachwycają , mam nadzieje że w przyszłym roku też będą pięknie kwitły .
Genia
Witaj Jolu tam z tyłu ten trawnik musi pozostać a hosty i tak tam rosną .
Piotr mnie te lilie też zachwycają , mam nadzieje że w przyszłym roku też będą pięknie kwitły .
Genia