Moje rośliny i roślinki cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Ależ fantastyczne! Zapisuje sobie na listę chciejstw! Niesamowite 

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Grażynko świetnego kaktusa sobie sprawiłaś. Ma taki oryginalny kształt...pokusiłam się oczywiście żeby wejść na stronki i pooglądać kwiaty, są po prostu przepiękne. Życzę żeby i Twój szybko zakwitł, ale Ty masz dobrą rękę i u Ciebie niemal wszystko kwitnie, więc teraz pozostaje nam tylko czekać, aż zaskoczysz nas jakimś zdjęciem 

Pozdrawiam, Paula
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Graszka
- 1000p
- Od: 1 gru 2007, o 15:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Uuu to może się zejść chociaż te malutkie listki szybko rosną to kto wie może za jakiś czas może lata zakwitnieanoli pisze: Czekam zatem na pierwsze kwiaty u Ciebie

To tak jak ja gdy dowiedziałam się nazwy to odrazu się zainteresowałam jak wygląda ta roślina w całości i jakie ma kwiaty są śliczne. Z tym kwitnieniem wszystkiego to też różnie bywa chociaż taka młodziutka szczepka różowego epipchyllum kwitła... jak kiedy zakwitnie i będę się bawić na forum to pokażę zdjęcia.zabcia_paula pisze:Grażynko świetnego kaktusa sobie sprawiłaś. Ma taki oryginalny kształt...pokusiłam się oczywiście żeby wejść na stronki i pooglądać kwiaty, są po prostu przepiękne. Życzę żeby i Twój szybko zakwitł, ale Ty masz dobrą rękę i u Ciebie niemal wszystko kwitnie, więc teraz pozostaje nam tylko czekać, aż zaskoczysz nas jakimś zdjęciem
Fraszko, Grażynko, Kasiu dziękuję za odwiedziny i miłe słowa to prawda fajny cudak z tej rośliny a natura z pewnością jeszcze nie jeden raz nas zaskoczy

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: