Początki zazielenienia mieszkania
- aledra7
- 1000p
- Od: 21 paź 2008, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale piękne roślinki aż wstyd się przyznać że dopiero teraz do Ciebie trafiłam
Falki prześliczne ;:8 wydaje mi się że to hybryda falka po prostu. Moje też różnią się liśćmi i kolorem od spodu i wielkością. Te które mają kwiaty różowe lub żółte (w moim przypadku) mają spodnią stronę liści fioletowo-różową 

Tak wyglada obecnie moj benjaminek.. byl kiedys piekny prawda? teraz obraz nedzu i rozpaczy, fakt ze na wiosen wygladal jeszcze gorzej bo byl prawie kompletnie bez lisci. Moze uda mi sie go odratowac.. bo w katowaniu kwiatow to jestem dobra niestety..
Najpierw mial robactwo.. pryskalam.. dochodzil do siebie, miejsce jednak mu nie pasowalo i dopiero po przestawieniu zaczal wypuszczac nowe listki. Prawie nic mu juz nie opada.. czasami jeden dwa na tydzien.

By ihasia, shot with FinePix S5600 at 2009-06-26
Najpierw mial robactwo.. pryskalam.. dochodzil do siebie, miejsce jednak mu nie pasowalo i dopiero po przestawieniu zaczal wypuszczac nowe listki. Prawie nic mu juz nie opada.. czasami jeden dwa na tydzien.

By ihasia, shot with FinePix S5600 at 2009-06-26
Właśnie dlatego ja beniaminków nie lubie ...
Nie wiem co im dolega jak im pomóc...
Dwa mi padły ... yniosłam na zewnątrz... jak ożyją to dobrze jak nie to problem z głowy .. więcej nie kupię!
Nie wiem co im dolega jak im pomóc...
Dwa mi padły ... yniosłam na zewnątrz... jak ożyją to dobrze jak nie to problem z głowy .. więcej nie kupię!
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mnie się podobają, ale boję się ich zwyczajnie ;)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?