Zielony ogród w lesie.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
magdala

Post »

EdytaB pisze:
:D co ma być to będzxie ludzie robią masę niebezpiecznych rzeczy i żyją lata a inny umierają w wydawało by się niewinnych okolicznościach.........
Zawsze z zadziwieniem patrzę na naszych okolicznych "złomiarzy" i takich innych różnych panów ,którzy nie wyglądają jakby dbali o siebie zbytnio :? Jednego to pamiętam jeszcze z dzieciństwa -powinien mieć już ze sto lat ,bo zawsze wyglądał staro,zawsze z butelczyną i ledwo na nogach . Nie podejżewam go o masaże kręgosłupa i kontrolne badania :D :D
U nas leje okropnie!!!
Magda.
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U nas dzis gorąco bardzo
i dobrze, że ani kropli deszczu :)
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Witaj Hania,wpadłem na chwile fotki pooglądać ,a tu nic(prawie),tylko gadacie jak tu chłopa do garów,a co chłopa niby kręgosłup nie boli,to dlatego kobiety żyją dłużej :lol:
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

tomko34 pisze:Witaj Hania,wpadłem na chwile fotki pooglądać ,a tu nic(prawie),tylko gadacie jak tu chłopa do garów,a co chłopa niby kręgosłup nie boli,to dlatego kobiety żyją dłużej :lol:
Tomuś bo jak się częściej pojawiasz to nas motywujesz a tak to tylko plotki :)
hehe
a gdzieś się podziewał|?
od jutra znów mam L4 na 2 tygodnie i będe mieć maraton na mojej budowie :)

zielony ogród w lesie
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

Tomasz jest niezły w te klocki! Gdzieś się chwilowo podziewa ale nie martw się! Wyskoczy ani wiesz skąd!!!
Kobieto pracująca :lol: :lol: :lol: Respekt, jak zwykle!!!
Nie mogę się doczekać- za tydzień przeprowadzka? :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Nigello prowadziłam casting na najemców z nadzieją, że oddam moje mieszkanko od polowy lipca, zeby na spokojnie sie przenieść...
ale znalazłam (wydaje się) miłych ludzi i proszą bardzo od lipca...
no to co robić.. pakować i sio na nowe włościa :)
do wtorku muszę być przeprowadzona :)
jejku...
zaczynam myśleć o emeryturze.. taka jestem zmęczona:(

zielony ogród w lesie
nigella
1000p
1000p

Post »

Jasne, że pakować! Coś mi mówi, że jeśli Ty stwierdziłaś, że mili... może tak być! (Ja niestety nigdy nie stwierdzam wiarygodnie) I tak jesteś w amoku budowlano- ogrodowym! Za jakiś czas, miejmy nadzieję, niedługi, odetchniesz, wyciszysz się... Teraz działaj! STOP! Czy jest jakaś kompetentna osoba, która może potwierdzić Twoje możliwości zdrowotne? Co ja głupia pytam?! Zrobisz pomimo kompetencji, jak moja córka! To do dzieła!!! :lol: :lol: :lol:
Może zaprosisz na tzw. parapetówę?
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja mam wrażenie, ze Hanka to kobieta dynamit i raczej odpoczynek jej nie służy :D zaraz owe zajęcie wynajdzie :)
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

nigella pisze:Jasne, że pakować! Coś mi mówi, że jeśli Ty stwierdziłaś, że mili... może tak być! (Ja niestety nigdy nie stwierdzam wiarygodnie) I tak jesteś w amoku budowlano- ogrodowym! Za jakiś czas, miejmy nadzieję, niedługi, odetchniesz, wyciszysz się... Teraz działaj! STOP! Czy jest jakaś kompetentna osoba, która może potwierdzić Twoje możliwości zdrowotne? Co ja głupia pytam?! Zrobisz pomimo kompetencji, jak moja córka! To do dzieła!!! :lol: :lol: :lol:
Może zaprosisz na tzw. parapetówę?
Nigello jakbyś była w stolicy to oczywiśćie zapraszam :) parapety już są i to długie..... 240cm.. nie tylko flaszki można postawić ale całą imprezę przy nich odstawić :)

tylko na razie to wstyd by mi było pokazać Ci moj kawałek ogrodu za domem....
Ty masz bajkowy kawałek raju a u mnie leży sterta drewna budowlanego i kupa ziemi po kręconej studni...
jak tylko zorganizuje kawałek miejsca to zaraz drewno porąbię (nawet serwisowałam juz piłę motorową) do kominka a co z ziemią... pojęcia nie mam :) ;:136 ;:136

zielony ogród w lesie
nigella
1000p
1000p

Post »

No coś Ty! Taka lala to ja nie jestem! Mi można wiele pokazać! A do stolicy i owszem wybieram się!
Będę odwozić na lotnisko. Sama. Bardzo jestem przejęta. Jeśli zechcesz mnie kiedyś zaprosić, chętnie wpadnę.
W sierpniu, z kolei odbieram z lotniska. Taki los!
Żartuję, spokojnie rób swoje! Czy ktoś potwierdził Twoją zdolność do pracy???
:lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

hehe Nigello
mnie się za przykład nie stawia nikomu i w niczym.... :)
bo i z pracą i uporem i kilkoma innymi nikt nie wygrał jeszcze.
a kiedy na lotnisko się wybierasz? bo tak sobie myślę, że jak trasą Lubelską będziesz jechała to moje osiedle jest po drodze :)
tylko, czy żebym w pracy nie była wtedy :(

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Haniu słońca szukam :lol: a tu widzę, że co niektórzy na lotnisko, to może słońce przywiozą :lol:
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

HannaCS pisze:do wtorku muszę być przeprowadzona :)
jejku...
zaczynam myśleć o emeryturze.. taka jestem zmęczona:(
pomieszkasz trzy miesiące, rozpakijesz się, przyzwyczaisz i zobaczysz, że masz tak mało do roboty i zacznie Cię nosić :lol: Ja od przeprowadzki (co prawda już trzy lata minęły) dwa razy przemalowałam wiatrołap, przemalowałam i przemeblowalam pokój starszej córki, przetapetowałam sypialnię i ... jeszcze kilka dużych rzeczy, których uwierz, nie trzeba było robić. A ostatnio przemeblowanie sypialni :lol: . Ciągle musi się coś dziać - ogród nie wystarcza, żeby się wyżyć :lol:
Ja na parapetówkę też się piszę ;:74 mogę przygrywać na gitarze :lol:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Gosiu ja mało do roboty... hehe może doktorat skoncze (tzn napisany ale musze nieco przerobić) obronie... ale najpierw muszę zapłacić kupę kasy... więc się nie spiesze :)
wiesz ja tez jestem z tych co mogą przemeblowanie robić co tydzień.. i sobie wyszukują prace.
impreza z przygrywaniem powiadasz.. pewno ze tak :)

Lidziu na lotnisku też słońca nie ma chyba, ze ktoś przywiezie z dalekiego czarnego lądu ale ja w tym roku chyba nie polece ;:98

wczoraj narobiłam się jak osiołek . teraz piję kawe i jadę znów.. odpoczywać na L4 :)
muszę koniecznie rozpracować temat internetu w nowym miejscu bo bez niego koniec świata :)
to ogromne osiedle domów jednorodzinnych i szeregowych więc żadna sieciowa Aster ani upc tam nie chodzi.. z tpsa nie koniecznie chcę się wiązac .. więc trafi mi do McDonalada latać komputerkiem..

zielony ogród w lesie
nigella
1000p
1000p

Post »

A odpoczywaj z głową! Już my znamy to odpoczywanie! Niechcący parapetówkę Ci "zorganizowałam"?
Na lotnisko będę jechać też w przyszłym roku, nie przejmuj się :lol: :lol: :lol:
To jak? Przeprowadzka a internetu nie masz? Tak nie może być! :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam, nigella
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”