HVX - doświadczenia i dyskusje użytkowników
Pidżama pisze:Romku...u mnie Lady Guinevre z TĄ etykietą miała wirusa ( u Andrzeja-Paco nie) ale...uważaj na nią

Krakała, krakała i wykrakała. Oczywiście żartuję. Dzięki uwadze Beaty bacznie uważałem na tę hostę.Kupiłem ją w kwietniu, w doniczce jeszcze w stanie bezlistnym. Rzeczywiście okazała się być zarażoną. Wyraźnie widać to na załączonych zdjęciach. Powędrowała obok Blue Cadet, Diamond Tiary, Golden Tiary i Gaiety do kącika zadżumionych, za ogrodzeniem przy drodze.

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
Piękne okazy Beato.
A to pozostałe moje "trefne zza płota". Na szczęście ponad 200 w ogrodzie jest zdrowych.
Diamond Tiara i Gaiety.

Blue Cadet i Golden Tiara.

A to pozostałe moje "trefne zza płota". Na szczęście ponad 200 w ogrodzie jest zdrowych.
Diamond Tiara i Gaiety.

Blue Cadet i Golden Tiara.

Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Romku nie trzymaj tego ogniska zarazy, tylko zlikwiduj jak najszybciej!

bo jeszcze znajdą się chętni i rozniosą ją dalej!!!

bo jeszcze znajdą się chętni i rozniosą ją dalej!!!
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
Na Gaiety i Golden Tiara nie ma HVX, ale jakieś inne paskudztwo, wygląda na mozaikę gęsiówki. Powiem szczerze,ze wygląda gorzej, niż HVX - Romku lepiej usunąć wszystkie, bo nie wiadomo tak naprawdę co to jest i jak szybko może się rozprzestrzeniać. Blue Cadet ma chyba HVX, ale jak na HVX plamy są zbyt daleko rozlane.
Czy masz te hosty pod śliwami, wiśniami, porzeczkami lub winoroślą - chmielem ?
Czy masz te hosty pod śliwami, wiśniami, porzeczkami lub winoroślą - chmielem ?
Jutro pójdą do kosza na śmieci. Golden Tiary mam dwie inne ładne, zdrowe a Diamondkę już zamówiłem nową.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
Witajcie, poczytałam i zaraz pobiegłam porównać to co dzieje się z moimi roślinkami z tym co widziałam na fotkach. Obejrzyjcie proszę zdjęcia i powiedzcie co z moimi funkiami, proszę 
http://img151.imageshack.us/gal.php?g=90023399.jpg

PS. nie wiem czy dobrze załączyłam fotki, wybaczcie ale to pierwszy raz
Pozwoliłem sobie załączyć zdjęcia z albumu - paco

http://img151.imageshack.us/gal.php?g=90023399.jpg

PS. nie wiem czy dobrze załączyłam fotki, wybaczcie ale to pierwszy raz
Pozwoliłem sobie załączyć zdjęcia z albumu - paco
HVX
Uważam że wirus HVX jest przereklamowany!
Wydaje mi się, że zrobione jest to po to, aby sprzedający nie mieli konkurencji w postaci osób sprzedających nadwyżek z ogrodu.
Przykład na aukcji Hosta MORNING LIGHT PIĘKNA - szukaj w zakończonych. Sprzedający, który tak pisze o tym wirusie HVX zakupił 38 sztuk sadzonek tej własnie hosty po 5 zł a sprzedaje je po 15zł jako MORNING LIGHTS
Nie sądzę, aby były prebadane.
Wiem, że wy wierzycie w wirus ale ja nie. Wierzę tylko i wyłącznie w horoby roslin.
Odkad usłyszałam o tym wirusie miałam mieszane uczucia.
Wydaje mi się, że zrobione jest to po to, aby sprzedający nie mieli konkurencji w postaci osób sprzedających nadwyżek z ogrodu.
Przykład na aukcji Hosta MORNING LIGHT PIĘKNA - szukaj w zakończonych. Sprzedający, który tak pisze o tym wirusie HVX zakupił 38 sztuk sadzonek tej własnie hosty po 5 zł a sprzedaje je po 15zł jako MORNING LIGHTS
Nie sądzę, aby były prebadane.
Wiem, że wy wierzycie w wirus ale ja nie. Wierzę tylko i wyłącznie w horoby roslin.
Odkad usłyszałam o tym wirusie miałam mieszane uczucia.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: HVX

Na drugiej aukcji kupił jeszcze 18 sztuk. Trzeba umieć zarabiać

Hmmm...wirus nie jest przereklamowany...niestety...wirus jest FAKTEM...smutnym faktem
(((((
...nie zaglądam nawet kto na czym zarabia...to dla mnie inna kwestia. Nie sprzedaję na allegro...mam sporą kolekcję, jest dla mnie na wagę złota i badam..badam...badam... a test od czasu do czasu pokazuje dwie kreski...

...nie zaglądam nawet kto na czym zarabia...to dla mnie inna kwestia. Nie sprzedaję na allegro...mam sporą kolekcję, jest dla mnie na wagę złota i badam..badam...badam... a test od czasu do czasu pokazuje dwie kreski...
Beata