Działka Zeni
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu przepięknie zakwitły Ci lilie
a róże wspaniałości, co jedna to piękniejsza
Swietnego miałaś gościa, trzeba było się go nie pozbywać, to zjadałby Ci wszelkie ogrodowe paskudy
do mnie też taki gość często zaglądał, ale w tym roku jeszcze go nie widziałam, więc nie wiem, czy się przypadkiem gdzieś nie wyniósł 

Zeniu trochę zadrobiłam zaległosci w twoim ogródku .
Tyle nowości,....lilie pięknie kwitną , ta bordowa jest piękna . Nie wiesz co to za odmiana , mam taką samą ale nie znam jej nazwy .
No i róże ...przecudne....
A na koniec ten jeżyk ...świetny. Nie przejął sie chyba zbyt tą jazdą na szufelce . W oczach tyle miał radości

Tyle nowości,....lilie pięknie kwitną , ta bordowa jest piękna . Nie wiesz co to za odmiana , mam taką samą ale nie znam jej nazwy .
No i róże ...przecudne....
A na koniec ten jeżyk ...świetny. Nie przejął sie chyba zbyt tą jazdą na szufelce . W oczach tyle miał radości

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję wam wszystkim za odwiedziny. Oj ...że ja wcześniej nie wiedziałam że jeż to takie pożyteczne stworzonko. Szukałam go następnego dnia...niestety. Szkoda bo ślimaków u mnie pod dostatkiem. Miałby co jeść, a i ja miała bym z niego korzyść. Pewnie już taka sytuacja się nie powtórzy.
Olu...bardzo dziękuję za życzenia imieninowe.

Olu...bardzo dziękuję za życzenia imieninowe.

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wrociłam i dołączam się do zyczen dużo śłońca, kolorowych kwiatków i słodyczy tego tobie Zosia życzy 

Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc