Zielony ogród w lesie.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ewa 30
200p
200p
Od: 29 mar 2009, o 14:52

Post »

WITAM HANIU
dawno do ciebie nie zaglądałam za co przepraszam postaram się poprawić ale jak u ciebie się zmieniło czyli więcej kwiatów widać hosty śliczne i jaki wysoki rd.
magdala

Post »

Haniu :D :D -dopiero teraz trafiłam do Twojego lasu i nie wiem czemu tak pózno :shock:
Baardzo mi się podoba w Twoim wątku -jest strasznie sympatycznie i swojsko :D :D I tematy mi bliskie (np. ortopedyczne :wink: ) i humor po prostu obalający na ziemię : historia o karniszach Frutti di mare ..dawno tak się nie uśmiałam ;:112 ;:112
Będę zaglądać tu sobie czasem i podziwiać leśne postępy :D
Magda.
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Haniu jak tam budowa, pewnie krążysz mniędzy jednym a drugim zakątkiem.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewo
dziękuję za odwiedziny w moim lesie, no niestety nie dosadzam kwiatów i jedyne zmiany jakich można się spodziewać to wzrost tego co jest .... no chyba, że upadek, ale tego nie chcę :) :)
teraz skupiłam się na wykończeniu domu i w przyszłym tygodniu przeprowadzka.. a mój las.... och nie ma dla niego czasu... ale za to ogródek przydomowy trzeba porządkować :)

Madziu
A Tobie co się z zawieszeniem porobiło, że też ortopedyczne doświadczenia masz?
Brakuje mi ostatnio czasu na watek.. wiem wiem po łapach się nalezy, ale postaram się nadrobić zaległości :)
Dziekuje za miłe słowa. zapraszam ponownie :)
milutkiego dnia
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Lidziu jaka jestem wykończona już tym wszystkim to głowa mała...
las daleko.. nie wiem co się tam dzieje... jak pojadę to znów trawa będzie na wysokość bramy....
remont po drugiej stronie W-wy... korki jak cholera... mieszkanie chce wynająć i mam cały czas ludzi... a do tego w pracy już jestem... dobrze, ze jedno dziecię pojechało na wieś a drugie pracuje.. niby przez internet... a może w gry gra... kto wie...
ale tak naprawdę to za dużo szczęścia na raz.....
moze masz pomysł jak to zrobić, żeby doba miała ze 30 chociaż godzin.... bo nie wyrabiam......
a o urlopie chyab w tym roku można zapomnieć..... budowa pożarła wszystkie możliwe pieniądze i te co były i te co tylko plastikowe tyż ..... :)
.. och jak ja już na emeryturę bym chciała.....

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

HannaCS pisze:
EdytaB pisze:Haniu z tymi hostami (odmianami) to u mnie kiepsko. Jak podrosną to może uda mi się je zidentyfikować.
Mój M namawia mnie na działke tez ok. 80 km od wawy. Sama nie wiem :?
Edytko weź pod uwagę, w którą stronę te 80 km.
ja mam z Zoliborza całe miasto do pokonania.. działka za Piasecznem... więc w piątek na przykład przepchnąc się to porażka jest... a dla przykładu gdyby ta działka była w Glinojecku... dystans podobny a czas dostepu inny :)
hihi
to jak z informatykami
czym sie rózni informatyk w spodniach od informatyka w spódnicy??
czasem dostępu :)
Własnie ja mieszkam niedaleko lotniska i na działka była by własnie na trasie do Krakowa więc nie jechała bym przez całą wawę. Sama nie wiem a korci mnie już coraz bardziej :D Tylko ja na nowy dom zbieram :?
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

A tak dla rozluźnienia i wesołości na dzień dobry :) :)

Obrazek

hehe
ja tak serio do swojego szefa nie mam nic :) ale może ktoś...

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

no i dowcip, żeby wesoło było :)

Koleś postanowił się żenić, idzie rozmawiać ze swoja matką:
- Mamo, zakochałem się i będę się żenił, ona też mnie kocha i
będzie nam wspaniale.
- Eh, no dobrze, ale muszę ją poznać.
- To ja ją przyprowadzę, ale przyprowadzę też dwie inne koleżanki a ty
zgadniesz, która jest moją wybranką.
- Niech i tak będzie.
Następnego dnia typ przyprowadza trzy laski. Dziewczyny siadają
na kanapie, naprzeciw nich staje mama kolesia, przypatruje się
chwilkę
- To ta ruda pośrodku.
- Dokładnie. Skąd wiedziałaś?
- Bo juz mnie wkurwia!
;:1 ;:1

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Haniu nie ma co, co nas nie zabije to nas wzmocni. Dasz radę, przetrwasz, i jak będziesz oglądała zdjecia z budowy to powiesz: kawał dobrej roboty zrobiliśmy.
Nasz urlop też legł w gruzach, kasiory brak. Ciągle cos tam kończymy. Więc przyjdzie mi się wylegiwac na swojej trawce. Dobrze, że basen zakupiliśmy. To przerwa w pieleniu, skok do basenika - jakis przystojnaika obok mnie- moze być mój mąż :lol: no i szampan :;230 Ale sie rozmarzyłam..hihi
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Agawa pisze:Haniu nie ma co, co nas nie zabije to nas wzmocni. Dasz radę, przetrwasz, i jak będziesz oglądała zdjecia z budowy to powiesz: kawał dobrej roboty zrobiliśmy.
Nasz urlop też legł w gruzach, kasiory brak. Ciągle cos tam kończymy. Więc przyjdzie mi się wylegiwac na swojej trawce. Dobrze, że basen zakupiliśmy. To przerwa w pieleniu, skok do basenika - jakis przystojnaika obok mnie- moze być mój mąż :lol: no i szampan :;230 Ale sie rozmarzyłam..hihi
No to truskawki oszczędzaj do tego szampana :) :)
ale ważne że już trawnik masz i basen :)
no to będziemy leżeć na naszych działkach i urlopować..... i piwo pić i na forum gadać jak z panią z leżaka obok :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

EdytaB pisze:
HannaCS pisze:
EdytaB pisze:Haniu z tymi hostami (odmianami) to u mnie kiepsko. Jak podrosną to może uda mi się je zidentyfikować.
Mój M namawia mnie na działke tez ok. 80 km od wawy. Sama nie wiem :?
Edytko weź pod uwagę, w którą stronę te 80 km.
ja mam z Zoliborza całe miasto do pokonania.. działka za Piasecznem... więc w piątek na przykład przepchnąc się to porażka jest... a dla przykładu gdyby ta działka była w Glinojecku... dystans podobny a czas dostepu inny :)
hihi
to jak z informatykami
czym sie rózni informatyk w spodniach od informatyka w spódnicy??
czasem dostępu :)
Własnie ja mieszkam niedaleko lotniska i na działka była by własnie na trasie do Krakowa więc nie jechała bym przez całą wawę. Sama nie wiem a korci mnie już coraz bardziej :D Tylko ja na nowy dom zbieram :?
hmmm
no to może ten dom na działce pobudować trzeba i będzie i działka i dom nowy :) :)
a tak poważnie to wiem, że nad tym się trzeba dobrze zastanowić... ale powiem tylko tyle, że wyjazd na działkę bardzo ładuje akumulatory.... i dla odpoczynku jest lepszy niż najlepsze spa :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
JLG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 mar 2009, o 17:16

Post »

Haniu - budowy, remonty to jedna wielka skarbonka - u nas w domku, już grubsze prace zakończone, ale zostało meblowanie, dopieszczanie, zrobienie 1 łazienki, garażu i pensje po prostu znikają.. Do tego wymyśliłam sobie studia podyplomowe.. Ech.. Wakacje będą niskobudżetowe, pod namiotem.
linki Lesi
aktualny
Pozdrawiam ciepło - Joasia
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ze względu na dziecko (szkoła) i pracę (nasza nie dziecka) jak na razie wygrywa apcja z budową domu pod wawą.
A z działka wymyśliliśmy, ze teraz ziemię kupimy a z czasem postawimy mały domek dla nas a małej (potem już duzej ) zostawimy ten (no chyba że rzuci ją gdzieś na 2 koniec świata czy gdzieś tam :D

A ze skarbonka to ja wiem :cry:

A ja już w sobotę jadę na wakacje :) oderwę się od domu, wiadomości w telewizji, które często mnie :twisted:, sąsiadów i w ogóle ....
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Edziu ale masz dobrze...
ja w tym roku chyba nigdzie nie pojadę (nie wiem jak to przeżyję bo u mnie norma to minimum 3 ciepłe wypady w roku.. na moje kości to mus :) a w tym roku po pierwsze wykończenie domu tzn dwóch pieter (z czterech) na razie pochłonęło wszystko i jeszcze więcej.. no chyba, że kochanie jakąś transakcję zrobi mimo, że w nieruchomościach kiszka... poza tym trochę na zwolnieniu byłam i nie wiem jak będą patrzeć na urlop, a przydałby się nawet, żeby w lesie odpoczywać :(

dziewczyny wiem, ze to wieczna skarbonka.... moja ekipa budowlana juz kończy.. na razie 2 łazienki robią, glazury itp kładą, przygotowują mi ściany sufity-200m podwieszanych, podłogi itd... malowanie całego domu będę robić sama... w sobotę zaczynam od córki pokoju. Tam gdzie będę panele, też sama będe układać...

Joasiu damy radę... powiem Ci, że wakacje pod namiotem mają urok, bywalam na takich nawet z dziecmi.. ale juz nie mogę.. mój kręgosłup nie znosi wilgoci..... chyba jakbym chciała spać w namiocie to do wydobycia mnie z niego konieczny będzie dzwig :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hania kożystam póki co , jak już podejmiemy sie budowy to szlaban na wyjazdy bo do zamożnych nie należymy :? może w lotka trzeba zacząć grać :D
Ogródek EdytyB

zapraszam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”