Na działce ewkapaw-2009
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewunia śliczne lilijki
, pachną pewnie cudnie
I pysznogłówkę juz masz
Mój Pietka tylko czeka aż zacznę znosić je do domu hihihi, mówi, że od razu jedzie na ryby

Mój Pietka tylko czeka aż zacznę znosić je do domu hihihi, mówi, że od razu jedzie na ryby

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewunia
jakie śliczne masz lilie
Moja ismenka zaraz też zakwitnie, już nie mogę się doczekać.....

Moja ismenka zaraz też zakwitnie, już nie mogę się doczekać.....
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No właśnie ona jest piękna ta szałwia oczywiście . a ismeny to okazy niewinności dostojnie pochylaja głowy . U mnie zakwitła taka rdzawa reszta nie wiem kiedy przy takiej pogodzie . Hemerokalisy dopiero wypuszczaja pędy kwiatowe ohhhhhhhhhhh kiedy to wszystko zakwitnie może prędzej zgnije niż zakwitnie . U nas nastała pora deszczowa .
Róże smutnie opuszczają głowy i łamią się pod ciężarem deszczu . Dobrze ,że chociaż na forum można oglądac piękne okazy .
Róże smutnie opuszczają głowy i łamią się pod ciężarem deszczu . Dobrze ,że chociaż na forum można oglądac piękne okazy .
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Ewuś, szałwia muszkatałowa - powalajaca
- zdobędę, jak nic ...
ale dopiero jesienią, lub przyszłą wiosną jak założę rabatę różaną - będzie osłaniać nogi różycom
czy ona jest ekspansywna ?
Róże masz przepiękne - Abraham zauroczył mnie już na wczesniejszych zdjęciach, a teraz jeszcze Nostalgia i ta różyczka na 2 zdj....

Róże masz przepiękne - Abraham zauroczył mnie już na wczesniejszych zdjęciach, a teraz jeszcze Nostalgia i ta różyczka na 2 zdj....

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewuniu jak tylko szałwia wysieje się , a sadzonki wzejdą i będzie można już pikować , dam znać i wyślę . Musimy jednak poczekać właśnie do jesieni , a może i wiosny . Jak tylko będą sadzonki , to pierwsze będą Twoje
Różyczka na zdjęciu nr 2 , jest to malutka przeze mnie ukorzeniona szdzoneczka róży / w kwietniu 2008 wsadzona do ziemi/ i tak ładnie zakwitła . Pozwoliłam jej zakwitnąć , żeby sprawdzić czy kolor się zgadza , a teraz będę się starać , żeby krzaczek się wzmocnił i trochę urósł

Różyczka na zdjęciu nr 2 , jest to malutka przeze mnie ukorzeniona szdzoneczka róży / w kwietniu 2008 wsadzona do ziemi/ i tak ładnie zakwitła . Pozwoliłam jej zakwitnąć , żeby sprawdzić czy kolor się zgadza , a teraz będę się starać , żeby krzaczek się wzmocnił i trochę urósł

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
EWUNIU ta różyczka na 2 to chyba tak jak moja PEACE zapytaj HANI nie będzie NN. Ja znowu porobiłam sadzonki ciekawe czy się ukorzenią . Zmojej ISMENY ślimaki wrąbały mi już listek te diabły rogate ,ale widzę ,że chyba jednak zakwitnie . Ile razy oglądam tę szałwię to już się na nia cieszę i nie mogę się doczekać . Czy ona w tym roku jeszcze pokaże swoje kwiaty .
- ewkapaw
Jadziu trudno powiedzieć
. Myślę jednak że nie . Chyba że trafi na bardzo dobre warunki 

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- ewkapaw
Aniu mój Schuberti wygląda tak .Ten mniejszy posadziłam jesienią w takim miejscu , że cały czas był otoczony dużymi roślinami i biedak prawie nie miał światła . Będę musiała cebulę przesadzić w inne miejsce .anulka pisze:Ewa róze tez masz ładne i pięknie kwitną.A jak czosnek Schuberti?Ja muszę swój zmierzyc i zobaczyc czy będzie większy od zeszłorocznego?
Większy rośnie w takim sobie stanowisku .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków