Alunia życzę Ci abyś spełniły się Twoje marzenia o dużej działce
Dziękuje za roślinki
Wisienko dobrze że mam taka przyjaciółkę, cieszę się z tego powodu....
Ta roślinka to szałwia trójbarwna jak chcesz to wyśle Ci nasionka jak nazbieram
To drzewo to rzeczywiście ciekawe.....obornika nie wzięłam bo nie miałam w co, no chyba że mogłam w kieszenie napchać
Agnieszko to jest tak z tym przyjazdem
Karol rzucił hasło i pewnie nawet się nie spodziewał że tak dużo ludzi szykuje się na to spotkanie
Cześć ludzi musi zrezygnować.........w tej części jestem ja
Jacku cieszę się że znalazłeś czas i mnie odwiedziłeś, teraz to ja się będę się wstydzić bo dawno u Ciebie nie byłam

miło mi że podoba Ci się wiele moich roślin
Bernadetko mam nadzieję że się wyspałaś
Gieniu miło mi Cię gościć.....w lesie rosły goździki bo obok przy drzewie były w wazonie kwiaty, pewnie ktoś tam zginął

potem gdy zostały wyrzucone to się rozsiały.....
Gieniu pewnie jeszcze będzie okazja żeby się spotkać
Ewuś pytałam się Mi i powiedział że cena zależy od grubości kołków, te nieokorowane to za mb 3-4 zł za belkę okorowana cena dwukrotnie droższa. Te deski to można kupić na tartaku są tak zwane obrzynki za nie M już nie pamięta ile płacił ale w każdym razie nie są drogie.
Ewuś musisz poszukać czy koło Ciebie ktoś się tym zajmuje....widzisz tam gdzie my trafiliśmy to facet ma swoją działalność na większa skalę, jest dużo u nie go drzewa z wycinki lasu i potem segreguje i przygotowuje na zamówieni. Mam nadzieję Ewuś że powstanie u Ciebie taka pergola
Gosiu mam nadzieję że uda mi się dotrzeć do Ciebie, jazda traktorem mi niestraszna
Grażynko w takim razie muszę zrobić sobie kilkudniową przerwę