Storczyki TULIPANA998

Zablokowany
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Hee to ja sie przestraszyłem czytając to :D :D :D
Nie no technikum to jeszcze luz, i tu też już odnajdziesz ludzi z podobnymi zainteresowaniami, także będzie łatwiej niż w gim. ale to szybko minie. w ogóle ten czas jakby przyśpieszył.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

:shock: Ja nie poznaje swojego wątku.. , ale wrze jak nigdy.... :lol: .

Kochani , ja wiem że nauka jest potrzebna i nie mam nic złego do nauki i chodzenia do szkoły , bo wiem że jest człowiekowi potrzebna i to wszystko co napisaliście to też wiem , ale bardzo bym prosił o nie poruszanie tego tematu wobec mnie (szkoła)... Naprawdę , nie chcę.. :roll: , jeśli chodzę do szkoły a potem jeszcze godzinami siedzę w domu przed książkami to naprawdę nie mam ochoty już o niej rozmawiać.. :roll: , tak samo na wakacjach... jeśli chodzi o technikum to się poważnie zastanawiam , jeśli nie dał bym sobie rady to przepiszę się do szkoły zawodowej i wtedy proszę o uszanowanie mojej decyzji...
Nie jestem wybitnie zdolnym uczniem i ni eradzę sobie zawsze za dobrze.. , mimo iż się staram i czasami chodze na korepetycje.. , nie każdy jest przecież wybitnie zdoly i nie każdy ma dobrą głowę do nauki...
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Baryczka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Arturze ostatnie zdanie ma temat... nie bój się technikum, wystarczy, że od początku nie zaniedbasz nauki, unikniesz zaległości i będzie dobrze. Pamiętaj nauczyciele zwracają pilną uwagę na uczniów, którzy chcą i się starają, a nie na tych, który mają dobre oceny. No, i nie poddawaj się zbyt szybko! Tyle z moich własnych doświadczeń :)
Od teraz obiecuję pisać tylko o storczykach :)
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »

Arturze nie wszyscy wielcy tego świata byli czy są prymusami ;:7 to fakt, ale już kiedyś ktoś napisał "ucz się ucz, bo nauka to potęgi klucz, w tym moc kto więcej umie" to też fakt ;:91 Na razie rozkoszuj się zasłużonymi wakacjami i swoimi pięknościami na parapetach i w ogrodzie ;:109 ;:113 ;:138
"Na żadnym zegarze nie znajdziesz wskazówki do życia" - Halina
Mój spis wątków
Moje robótki
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Oczywiśnie , dlatego napisałem , że jeśli nie dam sobie rady... :wink: .

Dzisiaj tyczyliśmy na działce dom ;:87 , nie długo fundamenty... :D :lol: .

Baryczko / Halinko - wy mnie ciafgle odwiedzacie , a ja... :oops: :oops: :oops: , musze wpaść do was , ale teraz oczy mi sie kleją straszniee... , duzo sie dzisiaj napracowałem i musiałem bardzo wcześnie wstać.. , padam.... Jutro też musze wcześnie wstac i niebędzie mnie być morze cały dzień...

Dobranoc ;:19
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

marivsz pisze:Hee to ja sie przestraszyłem czytając to :D :D :D
Nie no technikum to jeszcze luz, i tu też już odnajdziesz ludzi z podobnymi zainteresowaniami, także będzie łatwiej niż w gim. ale to szybko minie. w ogóle ten czas jakby przyśpieszył.
czyli ja też mogę znaleźć kogoś z podobnymi zainteresowaniami?
marivsz
1000p
1000p

Post »

No tak tlyko musisz iśc do techikum ogrodniczego;) bo w np. informatycznym to raczej nie znajdziesz o podobnych zainteresowaniach ludzi
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

marivsz pisze:No tak tlyko musisz iśc do techikum ogrodniczego;) bo w np. informatycznym to raczej nie znajdziesz o podobnych zainteresowaniach ludzi
nie poszłabym do takiego, bo nie lubię informatyki. tam, gdzie chcę iść, może będzie ktoś, kto lubi kwiatki...
marivsz
1000p
1000p

Post »

A to gdzie chesz iść?
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

na architekturę krajobrazu. bo tam są przedmioty o kwiatkach.
Awatar użytkownika
kaisog1
500p
500p
Od: 16 cze 2008, o 17:33

Post »

Storczykowa pisze:na architekturę krajobrazu. bo tam są przedmioty o kwiatkach.
chciałam to skomentować ale skasowałam cały tekst..... poza tym robicie offtop u Tulipanka a wyraźnie prosił żeby o szkole nie rozmawiać
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No niestety musze to potwierdzić.... :roll: :lol: Jeżeli macie pytania np . do Storczykowej w sprawie np. szkoły , tak jak Zadał je Mariusz to prosze je zadać w Jej wątku... :roll: :lol: .

Nie wiem co sie dzieje.... , jakiś cyrk ze zmnianą avatarka...... Chiałem zrobić dsobie nowy i wkleić na forum to piszę , że błąd , niemożna wysłać.. :shock: , ale jakos stary avatarek który zrobiłem w marcu.. poszedł... :roll: . Musiłaem na razie zmienic na taki bo tamten mi sie straszecznie znudził.. , ale nie wiem dlaczego nie mogę innych.. ? :roll: . Zmniejszałem na www.zmniejszto.pl 100 na 100 pikseli... Pomórzcie... :roll:

Strasznie sied zisiaj zbalowałem na imprezie... :lol: , imieniny cioci , ale było ludo i towarzystwa w moim wieku... :lol:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

może ma za dużą pojemność? na to forum powinien mieć nie większą niż 20 kb.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Nareszcie sie mi udało... ;:1
Awatar użytkownika
orange30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 paź 2007, o 22:59

Post »