Witaj Patronie, pospacerowałem trochę po Twoim ,słonecznym i pełnym kwiatów ogrodzie, w taką pogodę jak teraz, to czysta przyjemność oglądać Twój ogród. PS. Moje rybki , nie chcą mi jeść z ręki.
Olu.Ta największa z żółtą głową została złowiona przez mojego najstarszego syna (wędkarza),była długo bardzo wystraszona,po nakarmieniu musiałem odchodzić od wody ale od pozostałych nauczyła się i uspokoiła,teraz naprawdę je mi z ręki.Co do hosty to łodygi ma twarde a i na słońce jest wytrzymała.Pozdrawiam
Witaj Tadeuszu !
Bardzo podoba mi się Twój irysowy busz.
Widzę, że obsadziłeś ample i donice letnimi kwiatami z nie złym rozmachem !
Pięknie u Was !
Pozdrawiam.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Moi drodzy,przedstawiam hosty z Słowacji z ogrodnictwa Hosta Zahrada.Zrobilem sobie wycieczkę i pojechalismy z żona na Slowację dojechalem bez problemu,sadzonki host oraz liliowcow bardzo okazałe oraz najważniejsze w przystępnej cenie.Wlaściciele ogrodnictwa bardzo mili.Milan i Dana prowadza to ogrodnictwo razem.jest zczego wybierać
Widzę Olu że jesteś niezmordowana w siedzeniu przed kompem,ja kupiłem sporo sadzonek liliowcow ale też host.naprawdę nie kupie więcej host w kraju.Fotki jutro.Pozdrawiam
Przepiękne widoczki u Ciebie. Lilie zachwycające szkoda, że dopiero zaczynam przygodę z nimi. Hosty jak zawsze cieszą oko hostomaniaków , -oj chciało by się mieć wszystkie.
A rybki urokliwe i takie dorodne- jest czym się pochwalić.
O matuchno kochana...co za cuda...ale ogrom roślin,nie mogę...padnę tu zaraz na zawał
Może sie przywitam...bo 1-szy raz tu jestem...ale nie ostatni
masz tak pięknie jak w jakimś bajecznym ogrodzie botanicznym......wprost nie do opisania....a właściewie Macie tak bajecznie ,bo jest Was
Wielki szacuneczek za stworzenie takiego miejsca
Nie dziwi,że w ogrodzie bajecznie,skoro tworzy ten cudny zakątek ,dwoje pasjonatów z duszą artysty.Ewo ,szczególne ukłony w Twoją stronę.Bardzo serdecznnie pozdrawiam Cię.
Tadeusz,Twoje fotografie zapierają dech,a tak jak sfotografowałeś Pszczynę to brak mi odpowiedniego słowa,żeby wyrazić mój podziw.Same serdeczności dla Was Obojga.