Działka Gigusi- cz.3
- Hanka 1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosieńko
Wreszcie Cię odnalazłam.Nie wiedziałam,że z nowych wątków nie przychodzą powiadomienia a co otworzyłam Twój wątek to napis"temat zamknięty"
Działkę masz piękną,zgromadziłaś mnóstwo nowych kwiatów,hosty - ile Ty ich masz?Napisz czy masz pociechę z lilii.
Ja też tak ukorzeniam róże te z bukietów, wsadzałam do ziemi i zawsze się ukorzenią,chociaż na efekt trzeba trochę poczekać.
U nas leje i zimno-zapraszam do mnie
Wreszcie Cię odnalazłam.Nie wiedziałam,że z nowych wątków nie przychodzą powiadomienia a co otworzyłam Twój wątek to napis"temat zamknięty"
Działkę masz piękną,zgromadziłaś mnóstwo nowych kwiatów,hosty - ile Ty ich masz?Napisz czy masz pociechę z lilii.
Ja też tak ukorzeniam róże te z bukietów, wsadzałam do ziemi i zawsze się ukorzenią,chociaż na efekt trzeba trochę poczekać.
U nas leje i zimno-zapraszam do mnie
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
rany Julek Haneczko Droga wreszcie sie odezwałaś kochana.
Ja dobijałam sie do Ciebie troszke, ale potem uznałam, że nie masz czasu albo neta. Kochanie jak sie ciesze.
Hanuś lilii to nakupilam pod wrażeniem Twojego ogrodu, Twoje, teżśmiało rosną i nawet te z kuleczek też. Pomału będa zakwitać to oczywiście fotki wstawię.
Hanuś host mam ok. 20 gat. .U mnie słonecznie i bez deszczu od 2 dni. Super, że jestes. Buziolki
Ja dobijałam sie do Ciebie troszke, ale potem uznałam, że nie masz czasu albo neta. Kochanie jak sie ciesze.
Hanuś lilii to nakupilam pod wrażeniem Twojego ogrodu, Twoje, teżśmiało rosną i nawet te z kuleczek też. Pomału będa zakwitać to oczywiście fotki wstawię.
Hanuś host mam ok. 20 gat. .U mnie słonecznie i bez deszczu od 2 dni. Super, że jestes. Buziolki

- Grzesiu
- Od: 25 gru 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
To ja też się domyślam.....
Giguś...widziałem twoją działeczkę w całej okazałości...pięknie......bardzo mi się podoba
za rok będzie już dzunglowato......
cały czas mam w głowie ten konar z roślinkami.....
Super pomysł.........
dzisiaj jest tydzień od naszego spotkania.....i jak tam trzmielina???
ukorzeniasz?

Giguś...widziałem twoją działeczkę w całej okazałości...pięknie......bardzo mi się podoba
za rok będzie już dzunglowato......
cały czas mam w głowie ten konar z roślinkami.....

Super pomysł.........
dzisiaj jest tydzień od naszego spotkania.....i jak tam trzmielina???
ukorzeniasz?