Storczyki TULIPANA998
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witam wieczorową porą
.
Baryczko - super masz marzenie..
, ja też już kazałem miejsce na taką oanżerię zostawić
, a i tak wolniej czy szybciej storczyków na pewno bedzie przybywać
.
Ewusiu , Jolusiu i Halinusiu
- dziękuję za gratki
. Chemia na 3.....
Mała Mi - a no wakacje
, nareszcie...
Róze dostałem nawet 2
, jutro fotki... , nie mam siły... , piekne bordowiaste :P .
Wiecie co... ? Na oglądam sie na forum pieknych storczyków , ogrdów , róż... i nie zlicze tego do juta i nie wiem na co bardziej horuję... ;:94 , taki istny mętlik w głowie... Ogród / Storczyki , Ogród / storczyki ...

Baryczko - super masz marzenie..

Ewusiu , Jolusiu i Halinusiu

Mała Mi - a no wakacje

Róze dostałem nawet 2

Wiecie co... ? Na oglądam sie na forum pieknych storczyków , ogrdów , róż... i nie zlicze tego do juta i nie wiem na co bardziej horuję... ;:94 , taki istny mętlik w głowie... Ogród / Storczyki , Ogród / storczyki ...

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Kontakt:
Artur jestem pod wrażeniem Twojej osoby, że masz zaintersowania. Czasu wakacji i laby na pewno nie zmarnujesz, będziesz mógł więcej czasu i uwagi poświęcić swoim roślinom. Ja przymierzam się do kupna róży do ogrodu, chociaż się nim nie opiekuję, tylko teściowa. Jednak od roku po głowie mi te róże chodzą (odkąd trafiłam na forum muratora i poznałam wirtualnie AnięDS, która jest też na tym forum)
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Mala_MI
- Kontakt:
Dusia poczekaj jak skończysz szkołę, studia i zaczniesz pracę. I jaka będziesz szczęśliwa mając 2 tygodnie urlopu

Pozdrawiam, Justyna
Hahaha...Oj prawda, prawda, Mała MiMala_MI pisze:Dusia poczekaj jak skończysz szkołę, studia i zaczniesz pracę. I jaka będziesz szczęśliwa mając 2 tygodnie urlopu![]()

Jak się pracuje to każdy wolny dzień cieszy ;)
Cieszcie się wakacjami póki je macie... Ten czas szybko mija i wkracza się w dorosłe życie...
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Właśnie to samo chciałam napisać
Ciesz się tym co masz i odpoczywaj jak tylko możesz. Korzystaj z przywilejów, bo dorosłość wcale nie jest taka kolorowa...

Ciesz się tym co masz i odpoczywaj jak tylko możesz. Korzystaj z przywilejów, bo dorosłość wcale nie jest taka kolorowa...
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- Storczykowa
- Mala_MI
- Kontakt:
Wiesz w dorosłym życiu też zdarza się przebywać wśród osób, które nie rozumieją naszych pasji, a my nie rozumiemy ich zainteresowań. Życie to sztuka kompromisu, bez zatracanie siebie. Na szczęście jest Internet, gdzie można dyskutować z ludźmi o takich samych zainteresowaniach, poglądach. Często takie wirtualne znajomości zmieniają się w realne przyjaźnie ! czego i Tobie życzę !
Pozdrawiam, Justyna
- Storczykowa
-
- ZBANOWANY
- Od: 8 lip 2008, o 13:03
W dorosłym życiu nie ma tolerancji. W dorosłym życiu jest w dzisiejszych czasach migracja za pieniadzem. Kto ma pieniadz ma większy posłuch. Kto ma pieniadz ma poważanie. Kto ma pieniadz ma ludzi dookoła siebie. Kto ma pieniądz ma władzę. Klient płaci klient wymaga. To brzmi brutalnie i monotematycznie, ale tak jest.
Bo kto ma pieniadz może się realizować, zarówno w życiu prywatnym jak i w pasji. Bo dziś nie ma nic za darmo. Dlatego teraz najwazniejsze jest to by zdobyć jak najlepsze wykształcenie, które jest wprost proporcjonalne do tego co można w przyszłości osiągnąć.
Szkoła to miejsce przypadkowych ludzi dobranych ze względu na obowiazek nauki. Jak nie będziesz się uczyć i zdobywać doświaczenia zawodowego to też będziesz kierowana dalej przypadkiem. Majac posłuch wśród ludzi, bedąc na czele, wiodąc prym samemu możesz dobierać miejsce i czas gdzie jesteś i co robisz.
Poza tym w dorosłym zyciu prócz obowiązku nauki są obowiazki domowe, obowiazek pracy (jeśli chcemy żyć na poziomie jaki nam odpowiada), obowiązki patriotyczne (wybory, postawa itp), obowiązki wiary, obowiązki prawa, obowiązki podatków, obowiązki ubezpieczeń, obowiązki gromadzenia papierów dosłownie od wszystkiego. Nic tylko same obowiązki jak się patrzy na pierwszy rzut oka. ale dla ludzi zorganizowanych z pomysłem na życie po obowiązkach zawsze jest czas na przyjemności. Ale wracamy do punktu wyjscia na przyjemności też trzeba zarobić. I tak chcąc nie chcąc wszystko kręci się wokół pieiadza.
Choć dla mnie jest on rzecza zbędną w kategorii pojmowania i myslenia o nim (bo myślą Ci co go nie mają), ale tylko dlatego, że zawsze wiem że cokolwiek bym nie robił on przy mnie będzie dzięki wykształceniu, osobowosci, doswiadczeniu, pozycji społecznej.
Także przed Tobą ogromna walka w szarym i nie ma co ukrywać ciężkim dorosłym życiu. Ale jak je pokolorujesz zalezy tylko od Ciebie.
Bo kto ma pieniadz może się realizować, zarówno w życiu prywatnym jak i w pasji. Bo dziś nie ma nic za darmo. Dlatego teraz najwazniejsze jest to by zdobyć jak najlepsze wykształcenie, które jest wprost proporcjonalne do tego co można w przyszłości osiągnąć.
Szkoła to miejsce przypadkowych ludzi dobranych ze względu na obowiazek nauki. Jak nie będziesz się uczyć i zdobywać doświaczenia zawodowego to też będziesz kierowana dalej przypadkiem. Majac posłuch wśród ludzi, bedąc na czele, wiodąc prym samemu możesz dobierać miejsce i czas gdzie jesteś i co robisz.
Poza tym w dorosłym zyciu prócz obowiązku nauki są obowiazki domowe, obowiazek pracy (jeśli chcemy żyć na poziomie jaki nam odpowiada), obowiązki patriotyczne (wybory, postawa itp), obowiązki wiary, obowiązki prawa, obowiązki podatków, obowiązki ubezpieczeń, obowiązki gromadzenia papierów dosłownie od wszystkiego. Nic tylko same obowiązki jak się patrzy na pierwszy rzut oka. ale dla ludzi zorganizowanych z pomysłem na życie po obowiązkach zawsze jest czas na przyjemności. Ale wracamy do punktu wyjscia na przyjemności też trzeba zarobić. I tak chcąc nie chcąc wszystko kręci się wokół pieiadza.
Choć dla mnie jest on rzecza zbędną w kategorii pojmowania i myslenia o nim (bo myślą Ci co go nie mają), ale tylko dlatego, że zawsze wiem że cokolwiek bym nie robił on przy mnie będzie dzięki wykształceniu, osobowosci, doswiadczeniu, pozycji społecznej.
Także przed Tobą ogromna walka w szarym i nie ma co ukrywać ciężkim dorosłym życiu. Ale jak je pokolorujesz zalezy tylko od Ciebie.