Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonka twój ogródek jest cudowny.
Taras pod którym składujesz drzewo super.
Pies cudo , ja należę do osób które mają fioła na punkcie czworonogów i jak zobaczę jakiegoś na fotce to się zaraz rozpływam.
Taras pod którym składujesz drzewo super.
Pies cudo , ja należę do osób które mają fioła na punkcie czworonogów i jak zobaczę jakiegoś na fotce to się zaraz rozpływam.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam Iwonko,Twój ogród jest b.ładny,wszystkie krzaczki i drzewka tworzą zadbaną całość.U mnie raczej po wiejsku,czyli wszystkiego pełno.Proponowałabym Ci na schody scewolę zwisającą fiol.-nieb.,lobelie wiszące ,do tego pelargonie stojące różowe i czerwone.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Ja dalej stoję w miejscu
ciągle pada a rośliny tego deszczu mają już chyba dość
kwiatostany róż zwisają od ciężaru wody :(trawa wyrosła i zachwaścia się miałam nadzieję że dzisiaj kiedy mam wolny dzień ,będę mogła podgonić troszkę, ale gdzie tam
W Krakowie dzisiaj impreza nad wisłą "Wianki"ale tylko zobaczę pokaz sztucznych ogni przez okno pokoju bo przecież w "taką pogodę to psa się wypuszcza "
Ale pokaz będę miała jak na dłoni
byle by tylko mgła opadła, bo jak się utrzyma do wieczora, to nici z tego bo nie będę widzieć 
Bywajcie i miłego weekendu wam życzę

W Krakowie dzisiaj impreza nad wisłą "Wianki"ale tylko zobaczę pokaz sztucznych ogni przez okno pokoju bo przecież w "taką pogodę to psa się wypuszcza "

Bywajcie i miłego weekendu wam życzę
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
NIe, nie, w całej Polsce nie leje. U nas dziś ani kropelka nie spadła i nawet dość ciepło było - ok 20 stopni - mimo, że prognoza była całkiem inna. Fajnie jakby tak jeszcze jutro było - mamy zamiar wybrać się do słynnego zamku w Mosznej - tam to dopiero ogród jest. Wkleję kilka zdjęć jak wrócę. Pozdrawiam cię serdecznie Iwonko
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
-
- 50p
- Od: 3 sie 2008, o 10:13
Witaj Iwonko,
Byłam dzisiaj w Twoim ogródku, bardzo mi się podoba, pięknie go urządziłaś. Masz bardzo dużo pięknych roślin, bardzo mi się podobały Twoje kolny i wierzby, które formujesz w kształt kuli. Zachwyciłam się Twoimi Przylaszczkami, są przecudne, nie spotkałam jeszcze nigdzie podwójnych. Ja mam tylko jeden rodzaj niebieski pojedynczy.
Będę do Ciebie zaglądać.
Byłam dzisiaj w Twoim ogródku, bardzo mi się podoba, pięknie go urządziłaś. Masz bardzo dużo pięknych roślin, bardzo mi się podobały Twoje kolny i wierzby, które formujesz w kształt kuli. Zachwyciłam się Twoimi Przylaszczkami, są przecudne, nie spotkałam jeszcze nigdzie podwójnych. Ja mam tylko jeden rodzaj niebieski pojedynczy.
Będę do Ciebie zaglądać.
Pozdrawiam Ela
Mój ogródek
Mój ogródek
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Cieszę się ze ogród ci się podobał i miło ze mnie odwiedziłaś:). Prostuję jednak fakt iż przylaszczki nie są moją własnością tylko pokazałam zdjęcia na forum . Klony są młodziutkie . U mnie zaliczają drugi sezonzafascynowana pisze:Witaj Iwonko,
Będę do Ciebie zaglądać.

Zapraszam cię ponownie i mam nadzieję że będziemy nawzajem się odwiedzać , bo mnie już twoje roślinki zauroczyły