Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguskac witaj w moim ogrodzie
Monica piękna na pewno u Ciebie lada moment tez zakwitnie tylko wiecej słońca żeby było pogoda wrrrr u mnie ciągle pada pare godzin przerwy i znowu
Ewuniu rózyczke kupiłam w sklepie ogrodniczym jako nowość miała taka etekietę ale przyzanm Ci sie we wszystkich mozliwych miejscach szukałam i czegoś takiego jak Harry nie znalazłam może nasze różomaniaczki zidentyfikują te różyczkę pachnie intensywnie a wyglada przedziwnie
no cóz na razie trawnik nie tykalny bo miejsce na bieganie dla chłopaków 2 + psa
ale później to pewnie, 8) koncepcję już szykuję

Ewuniu rózyczke kupiłam w sklepie ogrodniczym jako nowość miała taka etekietę ale przyzanm Ci sie we wszystkich mozliwych miejscach szukałam i czegoś takiego jak Harry nie znalazłam może nasze różomaniaczki zidentyfikują te różyczkę pachnie intensywnie a wyglada przedziwnie

- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nigelluś pisałam wcześniej że nazwa na etykiecie przy tej rózy była Harry ale pod tą nazwą nigdzie nie znalazłam w necie rózy jakiejkolwiek więc watpię czy tak rzeczywiscie sie nazywa. Pani w szkółce gdzie kupiłam mówiła że to nowość
Trawniczek systematycznie ciacham i rabaty powiększam ale musze to robić delikatnie... na paluszkach żeby chłopaki za nadto sie nie burzyli i przy okazji nie niszczyli posadzonych roślinek. Proporcjonalnie do ich wzrostu trawnika ubywa
Wiolu
potrzebują niestety tego trawnika a ja pomysłów na jego zagospopdarowanie mam juz dużo 8) 

Wiolu