Nowej pasji początek II - moje roślinki
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu nie wiem czy nie za późno, jedna pokrzywka mi trochę zmarniała a weszłam dość późno na forum i nie wiem czy wyciągać z ziemi czy nie. Ta jasne pokrzywka nabrała sił ta ciemna zmarniała. Dobra tak piszę i piszę lecę do wody włożyć.Andziax007 pisze:A widzisz Aguś przyjrzałam się pokrzywką i one troszkę zmarniały po podróży i jeśli byś mogła to wsadź je do wody.....szybciej dojdą do siebie
Dziękuję wam kochane za komplementy. Mi oczka z radości się poszerzyły jak zajrzałam do koperty.
Ewasz29 to tu petunie są 1,5 a surfinie 3 zl ale petunie z tego co widzę mają bardziej okazałe kwiaty tak jak słusznie zauważyła Andziax007.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Odżyje w tej wodzie.....wiem co mówię
Bynajmniej u mnie tą co kupiłam i mi nadgniła to za nim się skapnęłam zwiędły listki.....urwałam i od razu do wody.......teraz miewa się nieźle i nawet zaczynają powoli rosnąć korzonki 
U mnie petunie są po 4 zeta a surfini jeszcze nie spotkałam.....a może widziałam ale ja to ich zbytnio nie odróżniam :P

U mnie petunie są po 4 zeta a surfini jeszcze nie spotkałam.....a może widziałam ale ja to ich zbytnio nie odróżniam :P
- Andziax007
- Kontakt:
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Normalnie wsadziłam go do wody.....z początku oklapły mu listki ale doszedł do siebie i cały czas do niego zaglądałam.....zapomniałam o nim i ostatnio zmieniałam wodę i zauważyłam korzonki
Korzonki wyszły zaraz pod listkami dlatego jeśli będziesz dalej próbować to wsadź głębiej i zanurz listki ale nie dużo :P Mam nadzieję że zrozumiale to napisałam
Dziękuję za kciuki

Dziękuję za kciuki