Onka jeśli chcesz to ja poszukam u siebie siewek rozlazły się po działce a jeśli jużnic się nie uchowało 9bo częśc rozdałam) to nasionka postaram się zebrać) Wiosną wyrywałam mase tego bo inaczej zaguszy całą działkę.onka37 pisze:Witaj Marto niestety w tym roku wilczomlecz zniknął szkoda bo może go wyplewiłam a podobał mi się bardzo
bardzo chętnieEdytaB pisze:Onka jeśli chcesz to ja poszukam u siebie siewek rozlazły się po działce a jeśli jużnic się nie uchowało 9bo częśc rozdałam) to nasionka postaram się zebrać) Wiosną wyrywałam mase tego bo inaczej zaguszy całą działkę.onka37 pisze:Witaj Marto niestety w tym roku wilczomlecz zniknął szkoda bo może go wyplewiłam a podobał mi się bardzo
Ja mam już go delikatnie dość. Babcia jest w nim zakochana.
Iwonko! ona ma 16 lat ale też sie nie garnie do pomocy, musala coś odpracować i tylko dlatego ,niestety, myślę że jakby miała 13 byłaby bardziej chętna potem tylko gorzejiwonaxp pisze:Witaj
Masz śliczną działaczkę przebudowałaś ją bardzo gustownieTrawa soczysta i zielona aż pozazdrościć :)No i pomocnica fajna :)Ja mam córkę mniej więcej taką jak ta twoja pomocnica z fotki
+/- jeden rok
Moja ma 13 lat ale ona się nie garnie do pomocy w ogrodzie i w domu zresztą też nie za wiele.Może muszę jeszcze poczekać aż do tego dojrzeje ?