BogusiuBogusia2 pisze:Pokażesz poidełko dla ptaków?

Oczywiście, że pokażę

Jutro zrobię zdjęcie i pokażę ... aparat dzisiaj zajęty

Jolu ... wszystko Ci napisałam na P.W.JolantaGraj pisze:Anulko ,kolekcja host powalająca .Nożyce bajeczne ,napisz mi też na PW cenę i dokładnie gdzie kupiłaś .
Tess ... tez bym wolała takie wysokie ale cena mnie lekko zdołowałaTess pisze:Aniu
ja też mam żeliwne poidełko, tylko moje jest wysokie, tzn jakieś 50-60cm...i na miseczce są 3 malusie ptaszki...
w ukropy ptaszki tam się kąpią, dwa, trzy razy dziennie zmieniam w lato tam wodę...
Jadzia1 pisze:Ja też się rozglądam za takim poidełkiem , ale musiało by być jeszcze wyższe ( kotki)
Gabi ... tez bardzo lubię obserwować ptaszkiGabriela pisze:Anulko, ładne poidełko kupiłaś.
Ja robiłam sama z betonu, nie jest takie ładne, ale ptaki maja frajdę.
Przylatują się napić i wykąpać, fajnie się je obserwuje.
Agarivendel pisze:Ania, faktycznie1 Te hosty...Bosskie![]()
Aha.
Pożycz szminki
iga23 pisze:Witaj Aniu, lekko po łebkach przeleciałam strony, trochę poczytałam , trochę pooglądałam.
Masz piękne rabatki, iglaki podsadzone roślinkami, to mi się bardzo podobało.I hosty , moje ukochane z przyjemnością zajrzę jeszcze nie raz.
Jolu, te słoneczko to u mnie było tylko chwilkęjollla500 pisze:Anulko cieszę się że u Ciebie słoneczko.......a poidełko pierwsza klasa