Ogródek Bogusi177 - cz.3
No to znowu bajtlik pusty!!!Czy jaśminowiec jest pełny?Dobrze,ze Ci wczoraj nie kupiłam(znowu zwiedzalam o
grodnictwo) a już miałam go w łapie.W Brico Marche też są jaśminowce,ale droższe no i może większe,ale takie wiotkie.
Azaliom i rh przyglądałam się ze ślinotokiem,ale pomyślałam,że kupię w przyszłym roku jak będe widziała kwiaty.
grodnictwo) a już miałam go w łapie.W Brico Marche też są jaśminowce,ale droższe no i może większe,ale takie wiotkie.
Azaliom i rh przyglądałam się ze ślinotokiem,ale pomyślałam,że kupię w przyszłym roku jak będe widziała kwiaty.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko Ty to zawsze masz nosa ,kombinuję nad nową rabatą różanąkogra pisze:Widzęc Bogusiu, że zainfekowana jesteś bakcylem różanym.![]()
Ale wszystkie masz takie zdrowe i dorodne.
Pewno jeszcze nie koniec zakupów ?
wzdłuż tui ,dziś oglądałam Maję w ogrodzie i właśnie coś takiego pokazywali ,
tak jakby w moich myślach czytali :P
Eluś to nima tak jak godosz ,bo trza sie narobić ,ale porobiyłach takie postępy od przełońskigo roku,Elizabetka pisze:Boguśko śliczne masz różyczki.....no tak Boguśka powie hokus-pokus i już zegrodka zrobiono.a ta ścieżka kamyczkowa bardzo urokliwa.
![]()
Mam dla Ciebie maliny posadzone w doniczkach....będziesz kiedyś na targu?
że sie sama sobie dziwia

Janeczku ,to zaś nima taki wielki wydatek ,Janek pisze:świetnie wygląda ta ścieżka! naprawde genialnie
Ty sobie to som zrobisz ,a jo sie musza prosić .Kamyczki u nas sprzedują po 30 gr,za kg
Ewuniu ,to jak masz taki słup ,postaraj się go czymś obsadzić ,np róża sympatia,która urośnie bardzo wysoko :Pevluk pisze:Bogusiu, śliczne róże![]()
Mam podobną żurawkę złocistą, faktycznie każdy liść jest inny![]()
![]()
dziś odkryłam na Twojej działce- słup energetycznymam podobnego cholernika w swoim ogródku- no identyczny
![]()
![]()
Miłej niedzieli
Widzę że choroba żurawkowa się rozwija ,,,,

Aneczko jaśminowiec mam pusty ,tzn ma pojedyncze płatki ,i prawie wcale nie pachnie :Pan-ka pisze:No to znowu bajtlik pusty!!!Czy jaśminowiec jest pełny?Dobrze,ze Ci wczoraj nie kupiłam(znowu zwiedzalam o
To zaś żeś udała kasy ,pochwal się co kupiłaś :P
- bogusia177
Już Magdziu pokazuje ,zimą mi sztamka trochę przymarzła ,Karolcia pisze:Bogusiu,jakie Ty masz krzaczory różane![]()
![]()
A ta "żarówka"jest po prostu boska![]()
Zrób "normalne" zdjęcie tej różycy,jeśli możesz![]()
ale powoli dochodzi do siebie ,mam ją od Danki z Końskich

Ta różyczka którą pokazuje poniżej ,jest bardzo podobna do sztamkowej ,
kupiłam ją jesienią chyba u Bogdana o nazwie Alinka 1

- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cudna jest.Ja muszę jeszcze poczekać,może też ją mam,bo jeszcze nie wszystkie różyce mi rozkwitły
A jeśli się okaże,że jej nie posiadam,to zapoluje na nią u Dany,w lipcu
Dzięki za zdjątka
PS.
Ale ja jestem c...,źle sprecyzowałam pytanie,prośbę
Chodziło mi o zdjęcie tej różycy
Kwiat w zbliżeniu,jeśli możesz
Czy ona jest żółta, a może kremowa?

A jeśli się okaże,że jej nie posiadam,to zapoluje na nią u Dany,w lipcu

Dzięki za zdjątka

PS.
Ale ja jestem c...,źle sprecyzowałam pytanie,prośbę

Chodziło mi o zdjęcie tej różycy

Czy ona jest żółta, a może kremowa?

Pozdrawiam Magda 

- bogusia177
- bogusia177
A co Gabi ,przecież biadolisz ,że Ci nic nie kwitnie ,Gabriela pisze:Też się pod tym podpisuję... a sio...kogra pisze:A tu znów różami kuszą........
A sio...., a sio....... kusicielki.![]()
Boguśko, już sobie wyobrażam te róże pod tujami.
Dobrze że nie masz ogrodzenia i jest blisko droga... ;:13
to moga Ci załatwić pora krzaczków

Grażynka już mo róży do Boga ale kusić to idzie ,
Dioblik też kusił i co teraz raj sobie same muszymy zrobić

Boguśko,czy ta dziura,która chcesz zakryć to od tego zachciewnego sąsiada?(ten co lubi oglądać zadeczki?)
No ja próżna kobieta chyba bym powiększyła tą dziurę
a nie zatykała.
Róża żaróweczka niesamowitej urody.
No ja próżna kobieta chyba bym powiększyła tą dziurę

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ano Bogusiu raj sobie zrobimy same i to taki, że mucha nie siado.
Jak sobie jeszcze sam ino dokupisz ze 20 róż to bydymy do Ciebie jeżdzić jak do botanika.

Jak sobie jeszcze sam ino dokupisz ze 20 róż to bydymy do Ciebie jeżdzić jak do botanika.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177
Aneczko jo go nie moga drożnić ,bo sąsiod to stary kawaler ,i jak yno wyjda coś robić w ogródku ,to zaroz go mom przy płocie ,,i wola sobie dziura przy pomocy mojego chłopa zatkać ,an-ka pisze:Boguśko,czy ta dziura,która chcesz zakryć to od tego zachciewnego sąsiada?(ten co lubi oglądać zadeczki?)
No ja próżna kobieta chyba bym powiększyła tą dziuręa nie zatykała.

Żarówisste róże mom 2, jedna na sztamce drugo krzaczek ,,,,,,ale każda jest inna :P
- bogusia177
Halinko nie było mnie we Wodzisławiu ,,cały dzień ----popołudnie robiłam w ogródku ,,,Halinko gdzie mi tam ze ścieżką do Twoich ścieżek ,u mnie to tylko łezka :Peukomis pisze:Boguśko kupiłaś sobie trzewiki na XXX leciu?. bo tak mi się wydawało że mi ty migłaś przed oczami, a jo nie mogłam zajść do sklepu bo leciałam na autobus już spóżniona i tak mi uciekł. Różyczki ci pięknie kwitną,a po ściezce muszę podeptać.