Aniu droga. Wiesz,że ani jedna nie zakwitła. Jak zobaczyłam u Grzesia - to szczena mi opadła u Niego juz kwitną, u mnie niektóre to jakeś karłowate-nawet nie wyrosły wysoko. Dzisiaj zrobie im fotki, aby pokazać jakie to one są. Buziaki
Witajcie wieczorkiem.
Kurcze znów leje deszcz i to od 2 godz. Juz ziemia jak gąbka nasączona, a dalej pada. zaraz podam fotki z dzisiaj i z wczoraj.
Nie mogę cały czas mam nasze spotkanie w głowie. Joluś okularki zostawilas w aucie hihi, to musisz po nie przyjechać-hurraa
A ja dziś je wszędzie szukałam
U mnie tez zaczął przed chwilką padać deszcz i dobrze nie że się za nim stęskniłam ale posadziłam roślinki i dobrze im to zrobi
Popieram Jole. My tu razem sie wspaieramy ,a Ty Grześ nie narzekaj, troche pokropi i pójdzie dalej.
U mnie po wczoraszym upale ziemia jak skorupa. Troche zruszyłam i teraz deszcz- to akurat. A Ty Grzes nie musisz ze szlaufem ganiać :P
sama mu zrobilam tę drabinkę dzisiaj, bo szkoda go na tym chudym patycku, mam nadzieje, że Grzesiu nie uraziło Cię to ,że w korzeniu roslinki sa, ale tak marzyłam,aby go czyms obsadzic??