Agawa walczy w ogrodzie
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
WITAJ LIDZIU dawno mnie tu nie bylo no i teraz musiałam sporo nadrobić . U mnie też jeszcze kwitną bratki a kupione wiosną prymulki zaczynają kwitnąć od nowa . Mam nadzieję ,żę dotrwają do wiosny . Alee Ty masz tych HST mnie na razie jeszcze ta epidemia nie złapała nawet nie miała bym miejsca . Truskaweczki ogóreczki też wybijają byle teraz już tylko ciepło było .
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- jadzia123
- 200p
- Od: 27 sie 2008, o 12:16
Wysłany: Pon 15 Cze 2009 08:06 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
"Fiołek rogaty i bratek dla niedowiarków."
-wcale nie jestem niedowiarkiem tylko " niedoumiankiem " - ale mi słowo wyszło
Lidziu, urzekły mnie te Twoje fiołki -bratki:

gdzie je zdobyłaś, pooglądałam dzisiaj już chyba wszystkie dostępne w sieci sklepy internetowe ale takich nigdzie nie znalazłam.
--------------------------------------------------------------------------------
"Fiołek rogaty i bratek dla niedowiarków."
-wcale nie jestem niedowiarkiem tylko " niedoumiankiem " - ale mi słowo wyszło

Lidziu, urzekły mnie te Twoje fiołki -bratki:

gdzie je zdobyłaś, pooglądałam dzisiaj już chyba wszystkie dostępne w sieci sklepy internetowe ale takich nigdzie nie znalazłam.
Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Edytko74 miło mi Cię powitac w moim ogrodzie, zapraszam częściej , moze nie wszystko jest jeszcze duże i piekne, ale z czasem pewnie takie będzie.
jadziu123 to była jedna paczuszka zamawiana na tej stronie
http://sklep.cnos-vilmorin.pl/?sess_id= ... cbbc881b8a
ale one świetnie sie rozsiewają i jeżeli chcesz to wyślę Ci małe sadzonki albo postaram sie zebrać nasiona.
EdytkoB języczka lubi cień, ja swoją wysiałam, ale niestety mi padła. Nie wszystkie moje siewy mi wychodza niestety, ale chociaż próbuję.
Tara mnie obdarowała języczką, za co jestem jej ogromnie wdzieczna.
jadziu123 to była jedna paczuszka zamawiana na tej stronie
http://sklep.cnos-vilmorin.pl/?sess_id= ... cbbc881b8a
ale one świetnie sie rozsiewają i jeżeli chcesz to wyślę Ci małe sadzonki albo postaram sie zebrać nasiona.
EdytkoB języczka lubi cień, ja swoją wysiałam, ale niestety mi padła. Nie wszystkie moje siewy mi wychodza niestety, ale chociaż próbuję.
Tara mnie obdarowała języczką, za co jestem jej ogromnie wdzieczna.
- jadzia123
- 200p
- Od: 27 sie 2008, o 12:16
Zaraz pogrzebię na taj stronie, jeżeli nie znajdę do zgłoszę się do Ciebie. Słoneczka życzę, oj potrzeba nam go wszystkim!Jadzia123
Liduś ratuj, nie mogę wejśćdo e-sklepu, pisze mi taki komunikat:
"Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting '(' in /soteesklep3/config/tmp/category.php on line 15
co to za
Liduś ratuj, nie mogę wejśćdo e-sklepu, pisze mi taki komunikat:
"Parse error: syntax error, unexpected ')', expecting '(' in /soteesklep3/config/tmp/category.php on line 15
co to za

Zapraszam do ogródka
Ogródek Jadzi 123.
Ogródek Jadzi 123.
- Agawa
- 1000p
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Agnieszko hosty jest jakieś 10 odmian i pewnie będę szukała kolejnych. Niektóre zakupione w tym roku więc jeszcze niezbyt duże. A goździki niektóre nawet zauwazyłam, ze ich zbliżenia nie wkleiłam- pierzaste- różowe i białe. Zanotowałam bo z pamięcią to różnie jest. Więc pewnie coś tam dojrzysz to proszę na daj znać na PW.