W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja mam znajoma której pies działa w dogoterapii.- Alfinka.
Wstępnie badali Rodusia czy się nadaje ( labradory bardzo często tam działają mają predyspozycje).
Nadaje się ale nasze miejsce zamieszkania (wioska na odludzie)jest małym problemem. Jak ktoś pracuje zawodowo i daleko ma do szkół specjalnej troski i do szpitali to porostu nie ma go kto zawieść na zajęcia. Wiem dla chcącego nie ma nic trudnego tylko ostatnio nie byłoby nikogo kto by to robił .
Emi labrador mojej teściowej nie nadaje się do dogoterapii ale do ratownictwa.
Wstępnie badali Rodusia czy się nadaje ( labradory bardzo często tam działają mają predyspozycje).
Nadaje się ale nasze miejsce zamieszkania (wioska na odludzie)jest małym problemem. Jak ktoś pracuje zawodowo i daleko ma do szkół specjalnej troski i do szpitali to porostu nie ma go kto zawieść na zajęcia. Wiem dla chcącego nie ma nic trudnego tylko ostatnio nie byłoby nikogo kto by to robił .
Emi labrador mojej teściowej nie nadaje się do dogoterapii ale do ratownictwa.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
Moja pinda też spała w łóżku, ponad rok - ale ani ja się nie wysypiałam, ani ona. Layla kładał się albo na mnie, albo tak blisko, że jak chciałam się ruszyć to musiałam ją obudzić. Tylko, ze mój mąż chciał żeby Layla spała z nami, bo jest "malutka". Ale po operacji kolana w grudniu po prostu nie wyobrażałam sobnie spania z psem z połamaną nogą i ją wywaliłam do siebie. Trzy noce się męczyłyśmy, ale od tamtej pory śpi u siebie i obie jesteśmy zadowolone (mąż mniej). A najgorsze jest to, że mimo, że w nocy spała z nami, w dzień kładła się u siebie.
Moje dwa łobuzy śpią z nami....na mnie się nie kładą na szczęście
Pusia w nogach pod kołdrą cała noc(jak zaśnie tak się nie rusza do rana) a Busiowi wiecznie duszno..więc trochę na łóżku,troche na podłodze..i się wierci..a jak chrapie to już nie wspomne
na parterze go słychać...a w ogóle to straszne śpiochy od 22 do 10,11 rano śpią..ja wstaje o 8
Nie da rady ich dobudzić i już 

Taaa... i wydało się w czym szczeniak przeszkadzaihasia pisze:Fajnie jest jak Pepe z nami spi.. ale jak przychodzi co do czego miedzy nami to sie malpek ruszyc nie chcial..i zywa scianke dzialowa tworzyl, pojscie gdzies indziej by spokojnie sam na sam pobyc- nie udawalo sie bo pepe byl o krok za nami

Jak dziecko --> http://images40.fotosik.pl/140/d6a8e175af4a204dmed.jpg
edit: dodaje fotki;-) z ostatnich dni.
Pepe usmiechnij sie!

By ihasia, shot with FinePix S5600 at 2009-06-15
O pani ma aparat- bedzie sesja Jupi!!

Jednak odrobine sie wstydze.

"No stary nie bedzie tak zle.. " burknal Burek.. "Ale ja taki nie uczesany.." odrzekl Pepe

..juz ide, juz ide.. i wolnym krokiem poszedl w kierunku mu wyznaczonym..

..tak mysle ze pani to wystarczy.. troche sie pokaze z tej i tamtej strony..

Ale czad!!! linka rulez!

Nie wiedzialem ze to moze tak wciagac.. linka, sesja, sesja, linka.. zyc nie umierac!!

Pani sie chyba podobalo:-)

Pepe usmiechnij sie!

O pani ma aparat- bedzie sesja Jupi!!

Jednak odrobine sie wstydze.

"No stary nie bedzie tak zle.. " burknal Burek.. "Ale ja taki nie uczesany.." odrzekl Pepe

..juz ide, juz ide.. i wolnym krokiem poszedl w kierunku mu wyznaczonym..

..tak mysle ze pani to wystarczy.. troche sie pokaze z tej i tamtej strony..

Ale czad!!! linka rulez!

Nie wiedzialem ze to moze tak wciagac.. linka, sesja, sesja, linka.. zyc nie umierac!!

Pani sie chyba podobalo:-)

Pepe jest śliczny
Nie ma to jak widok psich ocząt zakochanych w właścicielce --> http://img38.imageshack.us/img38/4999/dscf6495p.jpg

Nie ma to jak widok psich ocząt zakochanych w właścicielce --> http://img38.imageshack.us/img38/4999/dscf6495p.jpg
Wczoraj maz byl po dlugim weekendzie pierwszy razz w pracy.. pepe zauwazyl jego nieobecnosc.. a jak wrocil.. dzialo sie oj dzialo! Tak machala ogonkiem ze cala pupka mu na lewo i prawo chodzila:-) oczywiscie po wszystkich pieszczotach.. przyszedl do mnie sie poprzytulac:-) cala nocke spal spokojnie i w swoim lozeczku:-) dzielny chlopczyk!
A oczka faktycznie ma cudne, jak każdy pies. psie oczy mowia cala prawde, sa szczere.
A oczka faktycznie ma cudne, jak każdy pies. psie oczy mowia cala prawde, sa szczere.