Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

pelagia72 pisze:Witaj Iwonko !`
Zarzuciłaś nas pięknymi i profesjonalnymi fotkami !
Piękne róże, wszystko ciekawe, ale eukomis mnie poraził swoją wielkością i urodą !
Cudny i jeszcze zapakowany w koszyczek !
Pozdrawiam serdecznie.

:) :D
Witaj :)
do profesjonalnych zdjęć to mi daleko:) w tym roku poraz pierwszy tak naprawdę wzięłam się do robienia zdjęć ;) wcześniej cykał albo mąż albo córka bo ja zawsze zrobiłam źle :) Eukomis mam pierwszy raz i sama przyznam że robi na mnie wrażenie i obiecałam sobie że jeszcze dokupię sobie cebulek bo jest piękny :) Muszę popytać jak z nim w zimie czy zostaje w gruncie czy nie jeśli w gruncie to czy mogę posadzić go jesienią bo póki co jest w donicy:)
Cieszę się ze ci się podoba.
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

mme33 pisze:Iwonko przepięknie jest u ciebie :shock:
Twoje róże wspaniałe i bardzo podoba mi się ta jasna ścieżka z granitowymi obrzeżami.w ogóle widzę masz świetne pomysły i szybko zmieniasz otoczenie. :D :D :D
Madzia witaj i dziękuję za odwiedziny :) a którą miejscowość małopolski zamieszkujesz ?:)))))
Pomysłów mam wiele nie wszystkie możliwe do realizacji no i za małą działkę posiadam :( duza to ona wygląda na fotkach :) a jest tyle roślin które chciałabym posiadać a niestety nie będę miała już miejsca .Czeka mnie jeszcze dużo pracy zresztą dość kosztownej dlatego to tak troszkę się przeciąga .
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witaj Iwono ale ty masz piękny ogród :shock: i te róże, normalnie bomba ;:111 . A tęcza super u mnie była podobna. Mieć taki ogród i marzenie wielu działkowców.
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Witaj Iwonko - róże prześliczne , mnie szczególnie wpadły w oko te na rabacie przed domem, niedzwiedzie futro jak już pisałam moje chciejstwo, i tyle słońca - pięknie :) ;:63
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Marcinie i Edytko :)
bardzo wam dziękuję , podnosicie mnie na duchu bo od jakiegoś czasu ( może to wpływ paskudnej pogody ) ciągle mi się wydaje ze z moim ogrodem jest coś nie tak , ze planuję wszystko źle i po kolei.
Ale skoro się podoba to chyba nie jest źle :) Dziękuję jeszcze raz :) buzia mi się uśmiechnęła .
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

iwonaxp pisze:No to teraz może druga tura fotek :)

Obrazek
Iwonko, jak możesz mówić że źle planujesz ogród.

:twisted:

To zdjecie wygląda świetnie, bardzo ładnie zbudowałaś te obrzeża. Ja sama wiele rzeczy u Ciebie podpatruję i dojrzewam właśnie do etapu wyciągnięcia drewnianego rolbordera i zrobienia obrzeży z kostki ...;-)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

haha Aniu no właśnie wierz mi że kamień jest w 100% lepszy drewno nie jest długotrwałe wiem bo miałam :( i już wyjęłam wszystkie.Nie wszystkie jednak są przegniłe i nie wiem czy je jeszcze gdzieś wykorzystam czy nie. Teraz jednak skupiam się na ogrodzeniu a u mnie na skarpie to już wyższa szkoła jazdy :( Tu nic sama nie zdziałam a kasy na fachowców nie mam :( liczę na M ale i dla niego to jest nie lada wyzwanie .Dlatego stoimy w miejscu bo strach nas ogarnia na samą myśl :(
I dziękuję za budujące słowa :)i mam nadzieję ze w długi weekend nie odwiedziłaś Krakowa nie dając mi znać co ?
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Właśnie ta kasa nieszczęsna, dlatego ciągle wstrzymuję się z tą architekturą ogrodową, kamieniami i itp.

Słonko, długi weekend spędzałam w Szklarskiej Porębie, więc w zupełnie drugim krańcu Polski :-)

Wyjazd do Krakowa trochę sie oddalił, ale wciąż mam nadzieję :-)
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iwonaxp pisze:Marcinie i Edytko :)
bardzo wam dziękuję , podnosicie mnie na duchu bo od jakiegoś czasu ( może to wpływ paskudnej pogody ) ciągle mi się wydaje ze z moim ogrodem jest coś nie tak , ze planuję wszystko źle i po kolei.
Ale skoro się podoba to chyba nie jest źle :) Dziękuję jeszcze raz :) buzia mi się uśmiechnęła .

z tym planowaniem to chyba większośc tak ma, ja też przesadziła bym co nie co tylko wczoraj M mnie powstrzymał :D może to i dobrze?
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
mme33
1000p
1000p
Od: 26 lis 2008, o 21:26

Post »

Iwonko ja też zawsze mam takie mysli szczególnie ilekroć wychodzę z ogrodu Eweliny....Wtedy mój wydaję się taki smętny i mało soczysty...U mnie też pomysłów masa a wykonawca(mąż)ma niewiele dla mnie czasu :lol:
Ja mieszkam w gminie Gdów :D za Wieliczką :D Zapraszam :)
Magdalena pozdrawia :)
Zapraszam do ogrodu
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj IWONKO jak tam z pogodą u Ciebie . Fajny kącik też by mi się taki marzył ale ...wiecznie to ale . Niestety tak ma każdy z nas
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Witam was
Miałam dzisiaj chwilkę by pospacerować po waszych ogrodach :) troszkę się zrelaksowałam patrząc na wasze śliczności i kolorowe ogrody :) nie wszędzie jednak pozostawiłam po sobie ślad :) U mnie pogoda nadal w kratę woęc nadal nie wiele się dzieje :)
miłego dnia życzę
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja co rano (w pracy) tak robię, kawa i forum - już inaczej dnia nie zacznę
pozdrowionka
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

EdytaB pisze:Ja co rano (w pracy) tak robię, kawa i forum - już inaczej dnia nie zacznę
pozdrowionka
Zupełnie jak ja ;-)
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Ania Kropelka pisze:
EdytaB pisze:Ja co rano (w pracy) tak robię, kawa i forum - już inaczej dnia nie zacznę
pozdrowionka
Zupełnie jak ja ;-)
A ja to niby gdzie teraz jestem ;:113
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”