Moja familokowa oaza spokoju cz.1
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mam dużo czerwonych róż i będę musiała cos wymyślić chyba je wszystkie zbiorę razem . Ale każda jest inna chociaż podobne .
Elżbietko niestety też nie wiem co mam .Kilka mam z nazwą ,ale Twoja nr. 1 jest piękna ,ale moje też hihihi ,bo nie ma brzydkiego kwiatu . Czasami te renomowane są bardziej chorowite niż takie ajnfachy .
IWONKA ja u Ciebie a Ty u mnie . Tak się gonimy po tych ogródkach . Masz fajny ten domek a nie takie rupiecie jak u mnie .
Teraz już spadam spać życzę wszystkim może jeszcze odwiedzającym SŁONECZKA NA JUTRO

Elżbietko niestety też nie wiem co mam .Kilka mam z nazwą ,ale Twoja nr. 1 jest piękna ,ale moje też hihihi ,bo nie ma brzydkiego kwiatu . Czasami te renomowane są bardziej chorowite niż takie ajnfachy .
IWONKA ja u Ciebie a Ty u mnie . Tak się gonimy po tych ogródkach . Masz fajny ten domek a nie takie rupiecie jak u mnie .
Teraz już spadam spać życzę wszystkim może jeszcze odwiedzającym SŁONECZKA NA JUTRO

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
A ja wpadłam z poranną kawką. Miłego i ciepłego dnia życzę i dalszego rozkwitu róż.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- JAKUCH
WITAJCIE słonecznie ,bo tak dzisiaj jest . Zaraz żyć się chce .
KRYSIU ja zawsze z poranną kawką idę do ogródka ,ale miło mi ją z Tobą wypić .
SABINKO też zauważyłam wielki ruch . Troche rano pozwiedzałam ogródków i sprawdzić jaka wszędzie pogoda . Mam nadzieję ,że tak słonecznie jak u mnie chociaż troche chłodny wiaterek . To idzie strzymać oby jak najdłużej utrzymała się taka pogoda
BASIU ona jest ładna ,ale czekam na rozkwit WALZERTRAUM i GRAHAMKA . A specjalnie dla Ciebie i miłych gości .
KRYSIU ja zawsze z poranną kawką idę do ogródka ,ale miło mi ją z Tobą wypić .
SABINKO też zauważyłam wielki ruch . Troche rano pozwiedzałam ogródków i sprawdzić jaka wszędzie pogoda . Mam nadzieję ,że tak słonecznie jak u mnie chociaż troche chłodny wiaterek . To idzie strzymać oby jak najdłużej utrzymała się taka pogoda
BASIU ona jest ładna ,ale czekam na rozkwit WALZERTRAUM i GRAHAMKA . A specjalnie dla Ciebie i miłych gości .

- JAKUCH
EWUNIU masz rację też tak uważam .
OLU witaj po wakacjach trochę smutno było bez Twoich wizyt mam nadzieję ,że na działce wszystko stanęło na baczność . Jeszcze zobaczymy u Ciebie morze kwiatów. I trochę z dzisiejszego dnia . Nie wiem jak to jest,ale porosły bardzo duże kwiaty mają po 20 cm .jeszcze takich dużych nigdy nie miała . Jestem zaskoczona oprócz kremowej i czeronej NN [[

OLU witaj po wakacjach trochę smutno było bez Twoich wizyt mam nadzieję ,że na działce wszystko stanęło na baczność . Jeszcze zobaczymy u Ciebie morze kwiatów. I trochę z dzisiejszego dnia . Nie wiem jak to jest,ale porosły bardzo duże kwiaty mają po 20 cm .jeszcze takich dużych nigdy nie miała . Jestem zaskoczona oprócz kremowej i czeronej NN [[

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jadziu. Podziwiam Twoje róże. Piękna jest ta żółta z ogromnymi kwiatami. Czy znasz jej nazwę ?. Jakoś nie doczytałam wcześniej. Natomiast ostatnie zdjęcie czy to na pewno Graham Thomas ??? On jest cały żółty. Zobacz zdjęcie w wątku Ewy Glorii Dei "Nie ma róży bez kolców" str. 43 A Twój ma białe zewnętrzne płatki. Mnie to wygląda na Pilgrima. Też mam taką róże, dopiero się zaczyna rozwijać, zaraz wstawię zdjęcie u siebie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Jadziu masz piękne róże!
Ja również bardzo lubię róże ale u mnie jeszcze nie kwitną.

grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- JAKUCH
Wiesz co Danusiu oglądałam tego rozchodnika i nawe chyba też go mam bo brat coś takiego mi dał ,ale nie wiedział jak to się nazywa . Teraz właśnie oglądałam w necie z bliska . Na cieszynki bym się pisała .
GRAŻYNKO na ich kwiaty czekam cały rok zresztą jak my wszyscy . Cieszę się z odwiedzin . Na murze rośnie winorośl dla wszystkich
Pokażę Wam jak mamy na podwórku
GRAŻYNKO na ich kwiaty czekam cały rok zresztą jak my wszyscy . Cieszę się z odwiedzin . Na murze rośnie winorośl dla wszystkich
Pokażę Wam jak mamy na podwórku