BASIU,miło,ze do mnie zaglądasz,ta roślinka to jakaś odmiana tawuły.
Dziś chyba jak wszędzie u mnie leje,zdjecia robię po chwilowej przerwie w opadach.
Pozwoliłem sobie zajrzeć i do Twojego ogrodu. Jak ma to być ogród jednoroczny to musiałas pracować na "dopingu". Taką masę roślin zgromadzić to nie tylko wydatek ale i ogrom pracy. Tych kamyczków też Ci zazdroszczę, bo w moich stronach to rarytas.
BASIU- zapraszam,zapraszam..
JANUSZU-kamieni u nas jest dużo dlatego nawet podjazd z nich zrobilismy.Ogród jest w tej chwili już dwuletni,ale pracy ,aby wyglądał ładnie jest jeszcze dużo.
Jeszcze kilka kwiatuszków.
Witaj Zuziu. Jestem z rewizytą. Obejrzałam dokładnie Twój ogród i jestem pod dużym wrażeniem. W tak krótkim czasie tyle zdziałałaś! Moje gratulacje!!! Gratulacje również dla Męża!!! Piękna altana, mebelki i gril, tylko pozazdrościc. Domyślam się , że ziemia w Twoim ogrodzie jest bardzo dobra, bo rośliny świetnie rosną no i oczywiście właścicielka dba o nie należycie. Będę zaglądac jeszcze do Ciebie. Pozdrawiam.
GRAŻYNKO-ziemia w moim ogrodzie ,to prawie skała,pod każdy krzak muszę sypac nową,bo w tym ubitym miale węglowym nic by nie rosło/kiedyś na mojej działce był skład węgla/,tak,że posadzenie każdej rosliny,to duży wysiłek.
BOŻENKO-mój M zrobił sie dumny jak paw od pochwał
Nowe róże zaczynają kwitnąc a stare już w pełni kwitnienia.
Zuziu chyba musisz zmienić nazwę wątku na ukwiecony ogród.Twoje pnące róże są niesamowite,szczególnie fiolet
wydaje mi się,że mam taką.Moja jest młodziutka to gdzie jej do Twojej.A goździki to chyba masz wszystkie kolory jakie są.Będę Cię odwiedzać,bo bardzo mi się podoba u Ciebie
Fioletowa róza była w naszej rodzinie,od bardzo dawna może 50-70 lat,mam podobną młodą ,ale jest bardziej jasna.Gożdziki same się rozsiewaja dlatego jest ich coraz więcej.