Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Grześ:) cieszę się że mnie odwiedzasz i że pamiętasz o moim kwiatuszku już się cieszęGrzesik pisze:Iwona, piękny ogród, taki uporządkowany, a rośliny superO wilczomleczu pamiętam, nawet zadoniczkowałem ;)

- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Iwonko piękne zdjęcia, Co to za żółciutki krzew na pierwszym zdjęciu - pasjami lubię żółte krzewy 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
witaj Iwonko,
skończyłam właśnie spacerować po Twoim pięknym ogrodzie, wszystko przemyślane, zaplanowane i zadbane. Pięknie i kolorowo. Imponujące róże i świetnie przycięte wierzby - przeczytałam jak to robisz i zastosuję u siebie
. I oczywiście zwierzyniec imponujący. Napisz mi czym się żywi Twój żółw czerwonolicy? Mój mieszka na stałe w stawie, chętnie bym go jednak dokarmiała...
Ciekawa jestem efektu, gdy już całą agrowłókninę przykryjesz kamykami. na pewno będzie rewelacyjnie
Zapowiadam się ponownie.
skończyłam właśnie spacerować po Twoim pięknym ogrodzie, wszystko przemyślane, zaplanowane i zadbane. Pięknie i kolorowo. Imponujące róże i świetnie przycięte wierzby - przeczytałam jak to robisz i zastosuję u siebie

Ciekawa jestem efektu, gdy już całą agrowłókninę przykryjesz kamykami. na pewno będzie rewelacyjnie

Zapowiadam się ponownie.
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Tamku uduś mnie ale nie znam odmiany ( nazwy) tej kalmi szerokolistnej ) karteczki się niszczą i giną a ja pamięci nie mam :(do nazw:)tomko34 pisze:Iwona,ta która ci kwitnie to Kalmia wąskolistna angustifolia,u mnie też kwitnie,napisałem we wcześniejszym poście,a ta w pąkach to Kalmia szerokolistna latifolia ....? ,pytanie jaką masz bo jest ich trochę,kwiaty będą średnicy 1-1,5 cm
U ciebie za to pięknie rosną lewisje czym ja pochwalić się nie mogę