Powolna metamorfoza - 2009. cz. 3
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Niech sobie pada, ale w święto procesji, albo w niedzielę... Ale czemu dziś od rana leje?!?! 

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Kontakt:
Poziomkę kupiłem jako Baron Solemacher... Która to odmiana powinna być bezrozłogowa. Moja nawypuszczała wiosną pędów niczym perz... Ale z braku innej nazwy trwam w błędzie
Tessko, czytałem o stratach, współczuję. Nie lubię, jak wieje w ogrodzie, niech już sobie nawet pada, ale huragany mnie wkurzają i przerażają

Tessko, czytałem o stratach, współczuję. Nie lubię, jak wieje w ogrodzie, niech już sobie nawet pada, ale huragany mnie wkurzają i przerażają

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- bishop
- Kontakt:
Nasturcje na deszczu mokną, a ja sobie pomalowałem świat:

Berberys "Admiration', 2 rojniki, 2 skalnice, karmnik 'Aurea', Dzwonczyn (???), jaśmin, werbeny, komarzyca, Thuja plicata 'Wipcord', Wrzos 'Silver Knight' i z doskoku żarnowiec 'Boskoop Ruby'
I znów nic z listy

Berberys "Admiration', 2 rojniki, 2 skalnice, karmnik 'Aurea', Dzwonczyn (???), jaśmin, werbeny, komarzyca, Thuja plicata 'Wipcord', Wrzos 'Silver Knight' i z doskoku żarnowiec 'Boskoop Ruby'

I znów nic z listy

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
a bo to w tych sklepach teraz nic nie ma ...bishop pisze:
I znów nic z listy

ile to się trzeba nachodzić, ile nadźwigać, kasy wydać...żeby wreszcie trafić na jakąś roślinkę z listy ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
kiedy nasturcje na deszczu mokna trzeba brać pedzel ....i kolorowe otworzyc okno
Bishopciu znowu dosadzasz :o ........a Peace Pink piękna.....nie wiem dlaczego uwaza sie kwiat spiczasty za szczyt rózanej urody ale tak jest
!
te krople deszczu wygladają jak łzy
cmokasy z gór

Bishopciu znowu dosadzasz :o ........a Peace Pink piękna.....nie wiem dlaczego uwaza sie kwiat spiczasty za szczyt rózanej urody ale tak jest

te krople deszczu wygladają jak łzy

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści