U Agnieszki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Priamie, miło mi, że Ci się u mnie podoba. Piwonia kwitnie na razie jedna - najwcześniejsza majowa, dosadziłam dziś też nowego irysa
Moja działka wcale nie jest nadzwyczaj duża, ja z moimi roślinkami się nie mieszczę - tylko 3 ary, czyli standardowa wielkość na ROD-zie.
Rozmawiałam dziś z Przemkiem - przesyłka będzie wspólna w połowie czerwca. Zresztą termin ustalimy tak, żeby i dla Ciebie był dogodny

Moja działka wcale nie jest nadzwyczaj duża, ja z moimi roślinkami się nie mieszczę - tylko 3 ary, czyli standardowa wielkość na ROD-zie.
Rozmawiałam dziś z Przemkiem - przesyłka będzie wspólna w połowie czerwca. Zresztą termin ustalimy tak, żeby i dla Ciebie był dogodny

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mimo to działka wygląda na dużą. Może to dzięki wprowadzonemu przez Ciebie układowi roślin. A jaką odmianę irysa wsadziłaś?? Kiedyś wcale nie zwracałem uwagi na irysy a w tym roku się "zaraziłem " 
Miło mi że Ty i Przemek chcecie mi bezinteresownie pomóc. W czerwcu nie będzie mnie tylko od 7 do 12 bo mam wyjazd do Krościenka z uczelni, ale poza tym cały czas jestem ;) więc wszystko zależy od Was.
Pozdrawiam cieplutko.

Miło mi że Ty i Przemek chcecie mi bezinteresownie pomóc. W czerwcu nie będzie mnie tylko od 7 do 12 bo mam wyjazd do Krościenka z uczelni, ale poza tym cały czas jestem ;) więc wszystko zależy od Was.
Pozdrawiam cieplutko.
Ha, co do odmiany, to niestety nie wiem - dostałam spory kawałek irysa w kolorze brązowym. Mnie też dopiero w tym roku wzięło na irysy, bo wcześniej też jakoś nie zwracałam na nie uwagi.
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marto kanny sadziłam w marcu do doniczek w domu, a na działce w połowie maja po przymrozkach.
Przemek a gdzie ja bym jeszcze jakieś kwiatki upchnęła
Wczoraj dostałam trochę irysów i musiałam robić czystki na rabatkach, żeby się zmieściły. Podziękuj Pani Basi ode mnie za życzliwość
Zresztą dziś pogoda nie sprzyja wyjściu na działkę, więc w domu mam masę roboty - wyrzucanie zbędnych rzeczy i pakowanie się do przeprowadzki.
Przemek a gdzie ja bym jeszcze jakieś kwiatki upchnęła

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
Oj Magda, sama bym chciała wiedzieć - kupiłam ją trzy czy cztery lata temu na targu, jednak sprzedawca nie znał nazwy odmiany. Mogę o niej powiedzieć tylko tyle, że jest wysokopienna, kwitnie całe lato i ślicznie pachnie.
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród