dodam jeszczezeberka4 pisze:Papuga to moja imienniczka, jest boska, przyciagła mój wzrok od razu:D:D:D daj więcej fotek

Osiem psów, osiem papug, kilkanaście rasowych świnek morskich, trzy koty, żółw czerwonolicy. Poza tym z wykształcenia jestem lekarzem weterynarii a z zawodu (razem z koleżanką) też szkolę psy, prowadzę hotelik dla zwierząt i zajmuję się terapią zachowań psów i kotów.DankaWS pisze:Kontra, co Ty tam jeszcze chowasz w zanadrzu - osiem psów, dwie papugi, chwal się tym swoim zoo
Z tego co wiem to zającom można - on jeżeli miał możliwość to i tak już jadł, bo przecież małych zajęcy nikt nie pilnuje.. Nie można królikom z hodowli fermowych. Moje świnki morskie w sezonie zielenine wcinaja od drugiego dnia życia.Jeanne pisze:O mamuniu, ale słodki zajączek![]()
![]()
ja mam królika, myślę że żywienie podobnew każdym razie do 3 miesiąca nie wolno podawać świeżych warzyw i zieleniny...trudno powiedzieć ile ten malec ma ale na pewno jeszcze mlekiem trzeba karmić...
Jak już wiesz jest to młody zajączek. Wg mnie lepsze byłoby mleko w proszku dla szczeniąt, gdyż ma więcej tłuszczu. Najlepiej by mu było w podgrzewanym miejscu - ja dałbym mu pod ręcznik matę grzewczą z termoregulatorem. Może masz coś takiego?agrazka pisze:
I nie wiem co dalej, czym karmić, co to jest ?