Giguś ,ja nie mogłam uwierzyć ,że u Ciebie już takie dorodne porzeczki a wczoraj zajrzałam pod liście swoich czarnych a tam wielkie ,bordowe kule ...jeszcze parę dni ze słonkiem i będzie zbiór
Witajcie kochane dziewczyny.
Porzeczka najprawdziwsza, nie pomalowana dojrzała moja.
Nie wiem czemu u Was nie dojrzewają, ale jak wiecie u mnie wszystko szybciej kwitnie i dojrzewa, zaraz sie nie obejrzycie jak i u Was bedą.
Lamio, Ago szkoda, że nie mozecie jechać.
Mariolu, Agness, Basiu, Iwonka dziekuje Wam za odwiedziny.
Jestem taka podekscytowana na spotkanie z Jollą i Grzesiem, że aż nie mogę :P
Buziaki
Giguś. Śledzę Waszą wyprawę. Porób zdjątka i zdaj później relację. Czekamy niecierpliwie. A może do Wrocławia wybierzecie się 28.06. Jest spotkanie u Karolka k-c na działce.
Aduś droga fotki na 100% porobie, u Lamii nie wyszało, a o spotkaniu u Karolka słyszałam od Jolii i rozważam, z przyjemnościa bardzo bym Was tez chciałabym poznać. :P
Ostatnie truskawki Giguś? No coś ty...Ja dopiero jedną swoją zjadłam
Wszystko zielone u mnie.Brak słońca.I chyba krzaczki mam za gęsto posadzone...
Tak mi się w tym roku to wszystko rozrosło że słońce chyba nie dociera
Ja się już zapisuje na lot do Gigulca....
chociaż nie wiem ...
jak go poznam czy będę chciał go ponownie zobaczyć.......
Gigulec nie odbierz tego zle......i pakuj wlizkę..........
Jola traktorem z przyczepką jedzie..........więc chowajmy co ładniejsze na działkach.....
Aguś nie martw sie obiecałam,że Cie poznać muszę i tak sie stanie. Zaprawszam oczywiście do mnie wszystkich chetnych, temat jest do obgadania i nie ma sprawy.
Niech tylko pogoda sie zrobi i możemy działkować, grilować, chlapać sie i poznawać. Buziaki.
Lamio dzięki, Grześ doczekać sie nie mogę jutra, aby Cię poznać i zobaczyc Twą cudną działkę, Jolus pewnie też