Ogród Atki
- Atka-a1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kupiłam, nie mogłam sie oprzeć
Dostałam nawet od pani ulotkę z nazwą R. Star Supreme (mam nadzieje, ze nie pomyliłam nazwy bo podaję z pamięci.
Fotka jutro, bo wczoraj jakieś przeziębienie mnie wzięło i byłam połamana, nic nie fociłam i do ogrodu wyszłam dopiero wieczorem i to tylko się przewietrzyć.
Ale już jest lepiej

Dostałam nawet od pani ulotkę z nazwą R. Star Supreme (mam nadzieje, ze nie pomyliłam nazwy bo podaję z pamięci.
Fotka jutro, bo wczoraj jakieś przeziębienie mnie wzięło i byłam połamana, nic nie fociłam i do ogrodu wyszłam dopiero wieczorem i to tylko się przewietrzyć.
Ale już jest lepiej

- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Beatko, tę różę - Star Profusion - oglądałam przed przyjazdem do Ciebie, bardzo mi się spodobała, ale cena mnie nieco wystraszyła - 38 zł - zrezygnowałam a na drugi dzień żałowałam, że jej nie wzięłam. A przecież na Krakowiaków to dla mnie wyprawa niemal zamorska.
Przeleciałam sobie przez Twój ogródek, teraz patrzę już inaczej, bo wiem jak wygląda w realu.
Pozdrawiam, Danuta
Przeleciałam sobie przez Twój ogródek, teraz patrzę już inaczej, bo wiem jak wygląda w realu.
Pozdrawiam, Danuta
- Atka-a1
Asiu, fioletowy będzie Twójtaką fioletową chyba z 5 stony

Mam nadzieję, że do końca przyszłego tygodnia uda mi się to zrobić.
Frido, też się zastanawiałam ze względu na cenę, ale doszłam do wniosku, że jest idealna do mnie na taras.
Na zimę będę dołować w ogrodzie. Wydaje mi się, że róże zimujące pod okryciem są zdrowsze. Poza tym gdzie bym ją wcisnęła? Do piwnicy?
Za ciepło, tylko by cienizn nawypuszczała. Rozgadałam się

Eukomis - dziękuję za odwiedziny
Majko - tyle w niej uroku, że musiałam ją mieć

- Atka-a1
Wczoraj wreszcie mogłam popracować w ogródku. I pogoda dopisała i rodzina radziła sobie sama
Wyszłam z ogrodu o 22,30
Miałam nadzieję dziś zrobić powtórkę, ale znowu pada
Wczoraj na szczęście zdążyłam (prawie po ciemku) zrobić oprysk na mączniaka. Jak dalej będzie taka pogoda to może funty nam wprowadzą , a nie euro
Jak się troche przejaśni to zrobię zdjęcia, bo dawno nic nie robiłam. To chyba deszczowa chandra mnie dopadła i nawet focić mi się nie chciało

Wyszłam z ogrodu o 22,30

Miałam nadzieję dziś zrobić powtórkę, ale znowu pada

Jak się troche przejaśni to zrobię zdjęcia, bo dawno nic nie robiłam. To chyba deszczowa chandra mnie dopadła i nawet focić mi się nie chciało