Ogródek KaRo - cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj KaRo pomyślałam sobie zobacze ostatnie 3 strony i już , ale się nie da, po tych stronach doszłam do wniosku że Twój ogród jest fantastyczny i muszę znaleźć czas choćby na całość tej części. Obejrzałam ledwie skrawek a już wzbudziłaś mój zachwyt, nie wiem co będzie po całości. 

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Krysiu, ślicznie jest w Twoim ogrodzie, a to ostatnie zdjęcie rewelacyjne.
Nawet na Forum rzadko można obejrzeć ujęcia całych rabat lub zakątków ogrodowych, a dopiero wtedy można ocenić i docenić całą urodę ogrodu.
Ja też lubię takie klimaty i z przyjemnością spaceruję po Twoim nieco dzikim, tajemniczym, ale starannie zakomponowanym ogrodzie
Pozdrawiam.
Nawet na Forum rzadko można obejrzeć ujęcia całych rabat lub zakątków ogrodowych, a dopiero wtedy można ocenić i docenić całą urodę ogrodu.
Ja też lubię takie klimaty i z przyjemnością spaceruję po Twoim nieco dzikim, tajemniczym, ale starannie zakomponowanym ogrodzie

Pozdrawiam.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Dziękuję za odwiedziny. 
Niezmiernie mi miło.
U mnie nadal ciągle leje,z małymi przerwami.
Jest okropnie mokro.
Nie mam jak rozprawić się z mszycami które pojawiły się na różach i innych roślinach.
Makabra
Ale same kwiaty w deszczu wyglądają powabnie.
Black Baccara

Rumba

Maiden's Blus'h

Black Beuty

Rosarium Uetersen
I to niewiadoma - ma być Warwick Castle

Niezmiernie mi miło.
U mnie nadal ciągle leje,z małymi przerwami.
Jest okropnie mokro.
Nie mam jak rozprawić się z mszycami które pojawiły się na różach i innych roślinach.
Makabra

Ale same kwiaty w deszczu wyglądają powabnie.
Black Baccara

Rumba

Maiden's Blus'h

Black Beuty

Rosarium Uetersen

I to niewiadoma - ma być Warwick Castle

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
A tam róże
(bez urazy) oj to oczko bomba, a jak lilie zakwitnął to juz w ogóle.... ahh, czekam na foty 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- dianek
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
łooo.. ale zarośnięte oczko ! liliami oczywiście - czekamy na kwiatuchy 

Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Bardzo dziękuję Jadziu i najchętniej zamieniłabym się z Tobą na te oczka
Dziś mam niespodziankę,której nie mogę udokumentować bo się jej nie spodziewałam.
Aparatu nie będę mieć do niedzieli włącznie
a dziś rozkwitła pierwsza z moich lilii,jaśniuteńko różowa,prawie biała (N.rosea)
Stało się to bardzo szybko,dwa dni temu pojawiły się pąki na powierzchni wody
a dziś już mam kwiat.
Przypomnę zdjęcie z ubiegłego roku bo obecny kwiat wygląda prawie identycznie,jest w takim samym stadium rozkwitu jak ten na zdjęciu...

Ciekawa jestem czy u kogoś z Was kwitną już lilie?
Gieniu a Twój pączek ---- powinien już pęknąć

Dziś mam niespodziankę,której nie mogę udokumentować bo się jej nie spodziewałam.
Aparatu nie będę mieć do niedzieli włącznie

a dziś rozkwitła pierwsza z moich lilii,jaśniuteńko różowa,prawie biała (N.rosea)
Stało się to bardzo szybko,dwa dni temu pojawiły się pąki na powierzchni wody
a dziś już mam kwiat.
Przypomnę zdjęcie z ubiegłego roku bo obecny kwiat wygląda prawie identycznie,jest w takim samym stadium rozkwitu jak ten na zdjęciu...

Ciekawa jestem czy u kogoś z Was kwitną już lilie?
Gieniu a Twój pączek ---- powinien już pęknąć

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Krysiu muszę Cię zmartwić jeszcze nie pęka a ja tak niecierpliwie na niego patrzę .
Teraz wyjeżdżam w góry na tydzień w niedzielę ,to może jak wrócę będzie jakaś różnica .
Ja mam żółtą przynajmniej była przy niej taka etykietka bo to syn mi zamówił już będąc w Irlandii Joey Tomocik mam też białą lilię wodną ale ona nie ma pąków .
Krysiu powiedz gdzie można kupić różę Black Baccara jest zjawiskowa ,już jestem chora .
Pozdrawiam Genia
Teraz wyjeżdżam w góry na tydzień w niedzielę ,to może jak wrócę będzie jakaś różnica .
Ja mam żółtą przynajmniej była przy niej taka etykietka bo to syn mi zamówił już będąc w Irlandii Joey Tomocik mam też białą lilię wodną ale ona nie ma pąków .
Krysiu powiedz gdzie można kupić różę Black Baccara jest zjawiskowa ,już jestem chora .
Pozdrawiam Genia
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
KaRo cudna musi być ta lilia wodna, ale zdjęcia róż w kroplach deszczu to istne dzieło sztuki
Ta będzie moim marzeniem zakupowym Black Baccara

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
- dianek
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
KaRo a ja mam głupie pytanie... co to za badyle obok tej ślicznej lilii ? te takie jakby z igiełkami ?
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek