Mój ogród-mariasen cz.3
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak zwykle zaskakujesz pięknymi roślinami Jaśminowiec ma bardzo oryginalne kwiaty,jeszcze się nie spotkałam z tą odminą.Bez z czarnymi liśćmi już zamówiłam w ogrodniczym ale czy dostaną
,na razie zadowalam się bzem o liściach biało- zielonych.Czy też masz taki bo pisałaś że masz trzy,może pokażesz?

Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Piterku, tam w głębi jeden kwiat jest rozwinięty, jest różowy. Nie chciałam tam wchodzić bo za mokro, już i tak potraciłam gałąź wiśni i nalałam sobie wody na plecy, a jestem przeziębiona.
Nie mam jeszcze porównania z Black Lace ale niedługo zakwitnie już widać, że w pąkach są różne.
Magdalenko, dużo roślin mam ładnie rozrośniętych i niektóre zakątki robią się ciekawe. Kocham to miejsce i nawet nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać. Ale jest jeszcze dużo do zrobienia.

Nie mam jeszcze porównania z Black Lace ale niedługo zakwitnie już widać, że w pąkach są różne.
Magdalenko, dużo roślin mam ładnie rozrośniętych i niektóre zakątki robią się ciekawe. Kocham to miejsce i nawet nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać. Ale jest jeszcze dużo do zrobienia.

To jak skompletuje te które chcę to ustalimy, których nie masz hehemariasen pisze:Piterku, te pierwsze sadzonki ładnie rosną, może dzisiaj zrobię zdjęcia żebyś mi podpowiedział jak się nazywają. Jedna jest jeszcze malutka ale żyje. Te drugie są już duże i śliczne. Musze sobie jeszcze jakieś dokupić bo mnie oczarowały.

A ten bez był po ile?