Uciekam już bo leje i grzmoci z każdej strony świata ...

Iwonko, o nożycach napiszę Ci więcej na p.w. ... kupiłam je na Allegroonka37 pisze:Anusiu! ale hostowisko ileż odman!ja mam tylko 3 ale mam nadzieje mieć więcej. Zdradź mi prosze jak ty uzywasz tych nożyc i czy naprawdę są takie rewelacyjne? gdzie można takie kupić i ile kosztują( jak tu nie można to na PW) buziaki
Aniuaanula pisze:Tess ...
u mnie regulacja jest w tylnej części siewnika
Przy dolomicie najpierw nastawiłam na 2 ale za mocno leciałowięc przestawiłam na 1 ...
Dolomit to bardzo miałki proszek, więc może dlatego tak się sypało mocno![]()
Nawozu jeszcze nim nie sypałam ... mam nadzieję, że będzie lepiej![]()
Muszę poszukać w internecie jakiejś instrukcji po polsku, bo to siewnik przywieziony z Niemiec.
Przesiedziałam dzisiaj cały dzień w domu mimo pięknej pogody![]()
Boleści miałam dzisiaj strasznetaki to żywot kobiety ...
![]()
Cały dzień nie padało, ale teraz zachmurzyło się i jest cisza przed burzą ...8)
Dobrze, że mam w domu duży taras i internet bezprzewodowy![]()
Piweczko w szklanicy i Forum bez problemu![]()
Halinko ... miło mi bardzo, że spacer po moim ogródku sprawił Ci przyjemnośćeukomis pisze:Witaj anulko dzisiaj pospacerowałam sobie po twoim ogródku i mnie zatkało jak zobaczyłam u ciebie szałwię omączoną ja całą wiosnę jej szukałam i u nas nie było, widziałam ją w zeszłym roku w Krakowie w parku był obsadzony nią kląb tak pięknie wyglądała że mi się jej zachciało. szukałam też nasion ale bez skutku.pozdrawiam izapraszam do siebie.
Tess ...Tess pisze: Aniu
nawozy na tym siewniku granulowane np florowit to 3.
ja mam inny, taki miałam poprzednio i nie byłam zadowolona- właśnie z powodu regulacji tak jak u ciebie...wytrzymał u mnie 3 lata taki siewnik.
tam z tyłu masz tylko niemieckie nawozy??? bo tam jest pokazane na jaki nr nastawić siewnik.
u mnie wiatr, połamał mi Cindrelkę i Grahama teraz leje ale jest 13....