Jolllus, masz bardzo ciekawe dzwonki. Mam białe i niebieskie, ale takich cieniowanych nie widziałam
!
A powiedz. proszę, czyj to taki piękny biały kwiat
Joluś masz fantastyczną tawułę japońską. No i widzę czarnuszkę też masz
Miałem ją dwa lata temu a w zeszłym roku o dziwo też się pokazała
W tym roku mam zmianę ekspozycji na nasturcję
Joluś ale śliczne zdjęcia i roślinki na nich pokazałaś uwielbiam dzwonki bardzo mi się miło zrobiło jak zobaczyłam je na zdjęciach
A powiedz Joluś jak tam kijeczki? rośnie Ci coś z nich? mi niektóre się przyjęły, zawsze do coś, a budleja tak zaszalała że nawet pączuszek będzie mieć
Witaj Tomku to masz fajnie że już jest po remoncie, teraz więcej czasu możesz spędzać w ogrodzie;:109
Witaj Eluś dziękuje Ci ślicznie .........co do nasturcji to w tym roku kupiłam różne odmiany, nawet jakąś karłowatą, mam ją pierwszy raz.....Eluś w ubiegłym roku próbowałam zbierać nasiona nasturcji zakładając nawet pończoszkę ale to na nic, nie udało mi się zebrać ani jednego nasionka
Lisko wiem że Grzesiu już zaklepany, przecież do Rzeszowa się wyprowadza
Żółtaczka cudna, też ją mam.......Liseczko cieszę się że już jesteś
Izuniu dziękuję Ci bardzo czy chodzi Ci o jaśmin ? jeśli tak to mój Izuniu
Witaj Gabrysiu Kochana pewnie tez Ci chodzi o jaśmin....tak
Witaj Krzysiu mi też się podoba ta tawułka a nasturcję uwielbiam......a czarnuszka to chyba jest wieloletnią rośliną
Alu Skarbie dziękuje Ci pięknie część patyczków mi się przyjęła i budleja też pięknie rośnie ale pączków jeszcze nie ma .....ale zauważyłam pączek u Grzesinków
Jolu, czarnuszka jest jednoroczna, ale sama się rozsiewa ;)
Róże przepiękne i widzę, że kupiona w tym roku szybko sprawiła Ci niespodziankę, moja młoda staruszka jeszcze ma pąki ;)