Dala - mój piękny ogród cz.3
Ewo,
róże w tym roku czują się rewelacyjnie! Im chyba bardzo odpowiada taka wilgotna, niezbyt gorąca pogoda, bo są wyjątkowo zdrowe i mają mnóstwo pąków w tym roku. Nie ma wielu szkodników - mszyca w normie, skoczka nie zauważyłam. Boję się, czy nie będzie mączniaka, ale na razie - odpukać - spokój.
Cynthio, Lidko, Agulino, Geniu, Reniu,
jesteście bardzo miłe, aż się zawstydziłam
Grzesiu,
napisz coś, proszę
róże w tym roku czują się rewelacyjnie! Im chyba bardzo odpowiada taka wilgotna, niezbyt gorąca pogoda, bo są wyjątkowo zdrowe i mają mnóstwo pąków w tym roku. Nie ma wielu szkodników - mszyca w normie, skoczka nie zauważyłam. Boję się, czy nie będzie mączniaka, ale na razie - odpukać - spokój.
Cynthio, Lidko, Agulino, Geniu, Reniu,
jesteście bardzo miłe, aż się zawstydziłam

Grzesiu,
napisz coś, proszę

Dalu, napisz proszę, czy te róże okrywowe są takie wysokie, ponieważ wspierają się na jakiś podporach?
Kupiłam wiosną kilka krzewów The Fairy, które posadziłam naprzemiennie z Fairy Dance. W opisie tych róż przeczytałam, że osiągają wysokość ok. 70 cm. Tymczasem u Ciebie są bardzo wybujałe....
Kupiłam wiosną kilka krzewów The Fairy, które posadziłam naprzemiennie z Fairy Dance. W opisie tych róż przeczytałam, że osiągają wysokość ok. 70 cm. Tymczasem u Ciebie są bardzo wybujałe....
Monika
Cudne róże, cudna właścicielka, uroczy piesio...taka niesprawiedliwość na świecie z tą zwierzęcą starością...nasza sunia ma 13 lat, na razie w dobrej formie, ale dwa lata temu przed operacją była w taki mstanie, że już się z nią żegnałam...ma dziewczyna wolę życia, wzrok coraz gorszy ale humor jest więc oby jeszcze trochę latek przed nią... Kciuki za długie jeszcze, spokojne i bezbolesne - godne psiostarościowe dni