Tajemniczy ogród Joli i Adama
Jolu! nie ten.Chodzi mnie o tego na trejażu,długie ,wąskie płatki blado-fioletowo-rożowe
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- Atka-a1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu, Adamie, macie piękny ogród
Kamienne tarasy są wspaniałe. My z M musieliśmy kamienie zwozić od jego siostry ze wsi.
Szkoda tylko, że nie mogłam obejrzec dokładnie ogrodu, bo nie wszystkie zdjęcia są dostępne, albo się nie otwierają
Ale i tak to co udało mi się zobaczyć robi na mnie wielkie wrażenie.

Kamienne tarasy są wspaniałe. My z M musieliśmy kamienie zwozić od jego siostry ze wsi.
Szkoda tylko, że nie mogłam obejrzec dokładnie ogrodu, bo nie wszystkie zdjęcia są dostępne, albo się nie otwierają

Ale i tak to co udało mi się zobaczyć robi na mnie wielkie wrażenie.
Witaj Jolu,
piękny ogród macie, fantastyczny, gratuluję takich efektów. Uwielbiam kamienie a u Was jest ich tyle
U mnie za to płasko i mało zróżnicowanie, przydałoby się trochę takich kamulców
. Piękni goście Was odwiedzili - jestem pod wrażeniem wykonania takiego cuda
. Możesz napisać jak jest połączony kamień z tym drugim materiałem?

miłego dnia życzę
piękny ogród macie, fantastyczny, gratuluję takich efektów. Uwielbiam kamienie a u Was jest ich tyle

miłego dnia życzę

- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
gohna AgulinaMiło,że nas odwiedziłyście i że podoba się Wam u nas.
Ptaki zakupiliśmy u pana,który zajmuje się metaloplastyką. Zbiera owalne kamienie w rzece przewierca je i montuje dziobek i nóżki. Chcieliśmy zakupić jeszcze jednego małego ptaszka ale tak pan zaczął upiększać, że przedobrzył. Te co mamy są proste i ładne , a teraz miał pan same pawie z wielkimi ogonami wielkimi grzywami ,a do tego pomalowane na kolor czarny ze złotym.
Pozdrawiam Jola.
Ptaki zakupiliśmy u pana,który zajmuje się metaloplastyką. Zbiera owalne kamienie w rzece przewierca je i montuje dziobek i nóżki. Chcieliśmy zakupić jeszcze jednego małego ptaszka ale tak pan zaczął upiększać, że przedobrzył. Te co mamy są proste i ładne , a teraz miał pan same pawie z wielkimi ogonami wielkimi grzywami ,a do tego pomalowane na kolor czarny ze złotym.
Pozdrawiam Jola.
- jola1010
- Od: 4 cze 2007, o 18:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Beatka miejsca u mnie jeszcze sporo , a pergole już zakupione i pomalowane.Teraz czekają na osadzenie we właściwe miejsce:Beata T pisze:Jolu a to nie wiedziałam że Ty tak umiejętnie umiesz podchodzić Male gdzie ty upchniesz te pergole ....

Przy okazji zakupiliśmy drugi mostek.Pochwalę się jak będzie zamontowany.
A tak zakwitł nasz wiciokrzew o pomarańczowo-żółtych kwiatkach:

Pozdrawiam Jola.
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
cudny jest twój ogród, ptaki superowe - pewnie drogie, tak wyglądają 
Pergolki - bedą na pewno jeszcze zdobić, ciekawa jestem co z nich zmontujesz

Pergolki - bedą na pewno jeszcze zdobić, ciekawa jestem co z nich zmontujesz

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...