Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
MARYSIU cieszę się z odwiedzin nieszkodzi ,że INGRID nie pachnie ,ale ma piękny odcień oranżu a czy powtarza kwitnienie . Ta moja angielka nie pójdzie na bruk tylko bardziej do kąta a przy alejce dam jakąś ,która powtarza kwitnienie . Już nie mogę się doczekać kwiatów GRAHAMA THOMASA i WALZERTRAUM . Do południa było fajnie na dworze teraz jedna burza się skończyła a już druga znowu się pcha tym razem leci grad zobaczymy efekty . Zaraz wyłączą neta .
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu też mi się podoba ten kolor nie jest czerwona i nie różowa, myślę że powtarza kwitnienie ale do końca nie jestem pewna mam je dopiero od tamtego roku i dopiero się rozkrzewiają ona pięknie zniosła opady i niską temperaturę ale gorzej z Lions-Rose jej pączki zbrązowiały i chyba już nie zakwitnie a szkoda bo ma piękne kwiaty
Cieszę się że zostawiasz swoją angielkę piękny ma kwiat, będę do ciebie zaglądać w oczekiwaniu na kwiaty pozostałych. U nas się pokazało słońce ale czy na długo
Halinko dziękuję ale ja też nie dostaję a może dostaję zawiadomienia po prostu sama zaglądam i odpisuję i pewnie przez to zapominam czasami gdzie ja jeszcze się wpisałam
nawet jeśli się nie wpisuję to i tak często zaglądam do ciebie i innych, czasami nie mam siły nawet już pisać tylko oglądam i podziwiam

Halinko dziękuję ale ja też nie dostaję a może dostaję zawiadomienia po prostu sama zaglądam i odpisuję i pewnie przez to zapominam czasami gdzie ja jeszcze się wpisałam

- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Moja juka ma pąka, a lilia wodna zaczyna kwitnąć

Trytoma i eukomis
[IMG]http://
images45.fotosik.pl/140/eaa5a511d246c526med.jpg[/IMG]