Grześ wiem wiem że by miały sucho więc podlewanie obowiązkowe... ale z tym to się sprawę załatwi... bo tak się zastanawiam czy coś innego ładnie by tam wyglądało.... ale rząd dużych host chyba najładniej...
Ali uśmiechnięty ogród cz.2
Witam Was 
Halinko, bardzo mi miło że podoba Ci się jak łącze kwiatuszki... ale dopiero się uczę
Raistand, Iduś, Jola
, piwonie i irysy faktycznie pięknie pachną... szkoda mi ich troszkę bo wszystko pokładło się do słońca na siatkę i pięknie kwitnąco od sąsiada wygląda a nie ode mnie
A ogóreczek tegoroczny
już po mału na kanapeczki wcinamy
Jakoś chodzą mi po głowie te hosty a między nimi dąbrówka... pomyśle... ale jak dąbrówka przejdzie to Joluś... jak będziesz wyrzucać to ja ją chętnie przejmę, na swój koszt oczywiście
A na wakacje czekam z utęsknieniem... strasznie się denerwuję szkołą i chciałabym jak najszybciej już ją skończyć...
Halinko, bardzo mi miło że podoba Ci się jak łącze kwiatuszki... ale dopiero się uczę
Raistand, Iduś, Jola
A ogóreczek tegoroczny
Jakoś chodzą mi po głowie te hosty a między nimi dąbrówka... pomyśle... ale jak dąbrówka przejdzie to Joluś... jak będziesz wyrzucać to ja ją chętnie przejmę, na swój koszt oczywiście
A na wakacje czekam z utęsknieniem... strasznie się denerwuję szkołą i chciałabym jak najszybciej już ją skończyć...