Storczyki patrysi
- Jeanne
- 1000p 
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Patrysiu zakupy przewspaniałe  zwłaszcza przy tej colmanarze mi serducho szybciej zabiło
  zwłaszcza przy tej colmanarze mi serducho szybciej zabiło  

a psiaki superanckie, zapraszam do działu wszystko o...psach, tam wklejaj fotki do woli, i napisz nam coś więcej o nich a póki co przesyłam mizianki dla sierściuchów
  a póki co przesyłam mizianki dla sierściuchów 

a psiaki superanckie, zapraszam do działu wszystko o...psach, tam wklejaj fotki do woli, i napisz nam coś więcej o nich
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki

Moje storczyki
* Patrysiu, sierściuchy hihihi "miauuu"  superaśne - kocham takie sierściuchy i doskonale wiem czemu tak o nich mówisz... (pewnie jak ja, nie jesteś zwolenniczką odkurzania...)
 superaśne - kocham takie sierściuchy i doskonale wiem czemu tak o nich mówisz... (pewnie jak ja, nie jesteś zwolenniczką odkurzania...)
* się do mnie z allegro....
 się do mnie z allegro....   

- mąż do Ciebie nie krzyczy codziennie: "ppprrrrrrrrrrrrrrrrr SZALOOONA!!!" ???
*
*
- podobnego właśnie moja mama zakupiła (pomogłam jej w tym tylko troszkę) a że szczęśliwie trafiły się dwie sztuki w doniczce, z czego jedna nie kwitnąca, od razu je rozłączyłam i teraz łudzę się nadzieją, że będzie identyczny-optymistyczny czyli żółcioszek z różową warżką i delikatnymi promyczkami na płatkach
Ostatnie zakupy - REWELACJA - gdzie Ty znajdujesz miejsce dla tych wszystkich ślicznotek?
Colmanara Massai Red - piękna, tajemnicza, zagadkowa - niech Ci kwitnie bezustannie!

superaśne - kocham takie sierściuchy i doskonale wiem czemu tak o nich mówisz... (pewnie jak ja, nie jesteś zwolenniczką odkurzania...)
 superaśne - kocham takie sierściuchy i doskonale wiem czemu tak o nich mówisz... (pewnie jak ja, nie jesteś zwolenniczką odkurzania...)*
.... a jeszcze inne przytachałypatrysia pisze:... ale dziś przytachałam do domu jeszcz 3 sztuki

- mąż do Ciebie nie krzyczy codziennie: "ppprrrrrrrrrrrrrrrrr SZALOOONA!!!" ???
*
*

- podobnego właśnie moja mama zakupiła (pomogłam jej w tym tylko troszkę) a że szczęśliwie trafiły się dwie sztuki w doniczce, z czego jedna nie kwitnąca, od razu je rozłączyłam i teraz łudzę się nadzieją, że będzie identyczny-optymistyczny czyli żółcioszek z różową warżką i delikatnymi promyczkami na płatkach
Ostatnie zakupy - REWELACJA - gdzie Ty znajdujesz miejsce dla tych wszystkich ślicznotek?
Colmanara Massai Red - piękna, tajemnicza, zagadkowa - niech Ci kwitnie bezustannie!
- 
				Grymasella
- 200p 
- Od: 5 wrz 2008, o 23:37
Na razie go w domu nie maGrymasella pisze:Patrycja, Ty całkiem mądrze postępujesz z tym postępem geometrycznym przybywania kwiatów 8) Dziś dwa, jutro trzy, pojutrze sześć - mąż przywyknie i jak przytachasz na raz 20 sztuk storczyków i dwa koty to nawet niekoniecznie się zorientuje że Wam coś dobytku przybyło
 bo na długim wyjeździe zagranicznym
  bo na długim wyjeździe zagranicznym  póki go nie ma to szaleję  ale jak wróci na bank będzie wojna domowa, może się nie zorientuje
  póki go nie ma to szaleję  ale jak wróci na bank będzie wojna domowa, może się nie zorientuje 
co do zbrodni

to mam wspólniczkę
  to mam wspólniczkę  więc mnie przygarnie z dwoma psami, być może dwoma kotami, masą storczyków i jeszcze większą masą książek no i 3 wspaniałych dzieciaków
  więc mnie przygarnie z dwoma psami, być może dwoma kotami, masą storczyków i jeszcze większą masą książek no i 3 wspaniałych dzieciaków   

bo inaczej to most i kartony
 bo inaczej to most i kartony  

Patrysia

- Piotr=)
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 24 maja 2008, o 17:38
ale cuda ten baly jest prze śliczny gratuluje pięknej kolekcji ;)

Spis tematów
Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)

Róbmy w życiu to co nas cieszy ;)
- 
				Grymasella
- 200p 
- Od: 5 wrz 2008, o 23:37

Gratuluję udanych zakupów!
 Gratuluję udanych zakupów!