Roślinki Ani cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Asiu aż 66szt.
Gdzie Ty je potem pomieścisz
Ilonko ja już zachorowałam i nie ma na to żadnego antidotum :P Gorzej będzie potem...gdzie ja je ulokuję na zimę....teraz sobie tym nabiłam głowę
Agnieszko szczepki ich powędrują do Ciebie razem z epi itd.....Tego drugiego chyba masz tak
Oj Ewuniu to tak szybko nie nastąpi......Kicia strasznie to przeżywa, że musieliśmy iść do weterynarza spytać się czemu tak się dzieje......powiedział nam że to normalne i w przeciągu 24 góra 48 godz. będą maluszki
Zdjęcia oczywiście wstawię ale jak kotki będą czyściutkie itp :P

Ilonko ja już zachorowałam i nie ma na to żadnego antidotum :P Gorzej będzie potem...gdzie ja je ulokuję na zimę....teraz sobie tym nabiłam głowę

Agnieszko szczepki ich powędrują do Ciebie razem z epi itd.....Tego drugiego chyba masz tak

Oj Ewuniu to tak szybko nie nastąpi......Kicia strasznie to przeżywa, że musieliśmy iść do weterynarza spytać się czemu tak się dzieje......powiedział nam że to normalne i w przeciągu 24 góra 48 godz. będą maluszki

- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Ewo tak miała wcześniej ale kiedyś (marzec) też pisałam że dostała zastrzyk i nikt nie wiedział że będzie mieć małe......a ją już chyciło we wrześniu a wtedy nawet nie wiedzieliśmy, zresztą wtedy na długo nie wychodziła na dworek
Powiedział nam że wszystko będzie dobrze tylko że Ona teraz nie wie co się dzieje bo brak jej hormonów......martwię się o Nią 

-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
-
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Aniu
u mnie na działce też w choince zrobiły sobie gniazdo kosy. :P Moja puśka nie daje im spokoju.Wciąż na nie szczeka
Aż boję się że je wypłoszy.A one tak pięknie rano i wieczorem spiewają
.
u mnie na działce też w choince zrobiły sobie gniazdo kosy. :P Moja puśka nie daje im spokoju.Wciąż na nie szczeka

pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
- Andziax007
- Kontakt:
-