Mój mały ogródek - Isia cz.2
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dziękuję Zenku Jestes bardzo miły
Monisiu ja clematisa Jan Paweł II też mam na razie bujnie wyrósł i ani myśli kwitnąć
nie jest całkiem biały to zdjecie z zeszłego roku

dokupiłam nowe różyczki Wiliama Skaspeare'a i Monicę która zmarzła mi tej zimy ale teraz nowa ma juz takie piękne pąki
a to rabata "czerwona" czekam aż zakwitna róże od lewej w głębi Barcarole, Erotica, Mr Lincoln, z przodu Europena

Monisiu ja clematisa Jan Paweł II też mam na razie bujnie wyrósł i ani myśli kwitnąć

dokupiłam nowe różyczki Wiliama Skaspeare'a i Monicę która zmarzła mi tej zimy ale teraz nowa ma juz takie piękne pąki

a to rabata "czerwona" czekam aż zakwitna róże od lewej w głębi Barcarole, Erotica, Mr Lincoln, z przodu Europena

Witaj Isiu, pięknie u Ciebie kwitnie kolkwicja - zawsze mi się ten krzew podobał, ale jakoś nigdy nie składało się, żeby go kupić.
I dopiero u Ciebie zobaczyłam kwiaty Jana Pawła II, bo mój rośnie już drugi rok i -tak jak twój w tym roku- ani myśli kwitnąć. Wydaje mi się, że rośnie w zbyt cienistym stanowisku.
Pozdrawiam
I dopiero u Ciebie zobaczyłam kwiaty Jana Pawła II, bo mój rośnie już drugi rok i -tak jak twój w tym roku- ani myśli kwitnąć. Wydaje mi się, że rośnie w zbyt cienistym stanowisku.
Pozdrawiam

- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dalo szczerze powiem nie wiem dlaczego nie kwitnie, może za mocno przycięty... u mnie 2 clematisy rosną w miejscu gdzie słońce mają tylko do 11 później cień jak tylko zakwitnie dam znać
a jeszcze dosadzilam do niego Clematisa Kardynała Wyszyńskiego i widzę że ma już pąka
Wiolu tak te clematisy maja piekne duże kwiaty, a różyczki w pakach juz nie mogę się doczekać

Wiolu tak te clematisy maja piekne duże kwiaty, a różyczki w pakach juz nie mogę się doczekać

- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- markussch01
- markussch01