Ogród Igi - cz.4
Igo ja na krótką rewizytę.
Jaki dopieszczony skalniak, ile bylin
Powiedz, Twój piesek to jakoś specjalnie wyedukowany w przebywaniu w ogrodzie?
Trawka jak marzenie, moja sunia to jak wertykulator, zrobi parę rundek trawa fruwa.
Jak tylko skończę sesję to dokładnie poczytam twój wątek od początku, teraz to głównie skupiłam się na zdjęciach. Uczta dla oczu!
Pozdrawiam
Jaki dopieszczony skalniak, ile bylin

Powiedz, Twój piesek to jakoś specjalnie wyedukowany w przebywaniu w ogrodzie?
Trawka jak marzenie, moja sunia to jak wertykulator, zrobi parę rundek trawa fruwa.
Jak tylko skończę sesję to dokładnie poczytam twój wątek od początku, teraz to głównie skupiłam się na zdjęciach. Uczta dla oczu!
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No właśnie Pani z tej szkółki też zachwalała liliowce,Zapraszała na koniec czerwca jak zakwitną,mówiła że są pełne i strzępiaste,różne kolory,ceny ok 5-6 zł.Pojadę na pewnoiga23 pisze:Bożenko , a jak czegoś szukasz to pytaj, ja mam objechana wszystkie okoliczne szkółki.BOżENA1542 pisze:Igo
Dzisiaj zapakowałam Zuzie w autko i pojechałam do Pakości.Wrazenie niesamowite,chodziłam długo a i tak wszystkiego nie obeszłam.Bylin dużo ceny niskie i ten wybórDużo nie kupiłam tylko 4 szt, bo w bagażniku był wózek.Ale jeszcze tam pojadę(ze sponsorem
)Mój M też roślinki lubi więc radość obopólna będzie :lol:A co z tymi hostami,bo śliczne były i na chore nie wyglądały,coś z nimi nie tak? :(Mam je w planach ,więc jakby co to pisz
Do Pakości warto pojechać po liliowce, bo mają dobrą cenę.Hosty - cóż na razie z 5 dwie są podejrzane, ale wirus pokazuje się dosyć późno.Czekam , nie chcę polecać, bo nie mają zrobionych testów.

A jakie szkółki polecasz w naszej okolicy?